Μανιάτης μέχρι το 2017 στον Ολυμπιακό

Σε επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μανιάτη μέχρι το 2017 προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως ανακοινώθηκε επίσημα τη Δευτέρα (24/06). Ο 26χρονος μέσος έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την περίπτωσή του και φρόντισαν να "κλειδώσουν" από νωρίς την παραμονή του.

Μανιάτης μέχρι το 2017 στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

"Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα, που είναι πάνω από όλα οικογένεια και χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την ερυθρόλευκη. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να καταφέρουμε τους στόχους της ομάδας, για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε τροχιά τίτλων και επιτυχιών και κυρίως για να κάνουμε τον κόσμο μας, διαρκώς, υπερήφανο και χαρούμενο", δήλωσε ο διεθνής άσος μετά από την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Μανιάτης ακολούθησε τις ανανεώσεις των Τζαμέλ Αμπντούν, Ντάβιντ Φουστέρ, Γιάννη Φετφατζίδη, και Χοσέ Χολέμπας από το 2012 και των Κώστα Μήτρογλου και Ραφίκ Τζεμπούρ φέτος τον Ιανουάριο.

Ο Μολό και η σύσκεψη

Από τον Ολυμπιακό επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Γιοάν Μολό της Νανσί και ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων Ελλάδας, Πιερ Ισά, επιστρέφει στην Αθήνα την Τρίτη, ο προπονητής Μίτσελ στις αρχές Ιουλίου, ενώ για τον σύμβουλο στρατηγικής Κριστιάν Καρεμπέ δεν υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση για το πότε επιστρέφει. Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια σύσκεψη κορυφής, πέραν της συνάντησης του Ισά με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Βρέντζο.

Εξάλλου, κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη θα ανακοινωθεί το πότε θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.

* Οι Ισπανοί γράφουν ότι η Μάλαγα έκανε πρόταση στον Μίτσελ για να διαδεχθεί τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ωστόσο ο Ισπανός ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, με συνέπεια οι Ανδαλουσιάνοι να καταλήξουν στον Μπερντ Σούστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK