Μάριν και επίσημα στον Ολυμπιακό!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Μάρκο Μάριν.

Μάριν και επίσημα στον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα απ' τους "ερυθρόλευκους".

Ο 27χρονος άσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Τζίμι Ντουρμάζ. ύστερα απ' την πώληση του Σουηδού εξτρέμ στην Τουλούζ. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sport1, η χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι 3 έτη.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Γερμανού ποδοσφαιριστή, Μάρκο Μάριν.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝ

Πρόκειται για μεσοεπιθετικό που έχει την ευχέρεια ν' αγωνίζεται τόσο στις πτέρυγες όσο και πίσω από τον κεντρικό φορ. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Γκλάντμπαχ, με την οποία έγινε επαγγελματίας προτού πωληθεί στη Βέρντερ Βρέμης και από εκεί στους Λονδρέζους το καλοκαίρι του 2012.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Τράμπζονσπορ επιχείρησε να τον αγοράσει από τους "μπλε" προσφέροντας δύο εκατομμύρια ευρώ. Από την αγγλική ομάδα ζήτησαν τέσσερα εκατομμύρια, την οψιόν αγοράς δηλαδή, με αποτέλεσμα να μην προκύψει συμφωνία. Πέρυσι λάμβανε 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως και 10.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του.

Στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε 24 παρουσίες, οι 18 ως βασικός. Σε μια ομάδα με τρεις διαφορετικούς προπονητές τον χρησιμοποιούσαν κυρίως ως επιτελικό και σε δεύτερο πλάνο ως εξτρέμ. Πέτυχε δύο γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ. Τον χαρακτηρίζει η εξαιρετική επαφή με την μπάλα στα πόδια και η αλλαγή ταχύτητας είτε με ντρίμπλα είτε με ξεπέταγμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μάρκο Μάριν: Ο "Γερμανός Μέσι", έτερον ήμισυ του Οζίλ που έχασε τη λάμψη του
Μάριν: "Τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK