Μαρινάκης: "Δεν θα μας χαλάσουν την εικόνα αυτοί!"

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: "Δεν θα αφήσω να μας χαλάσουν την εικόνα κάποιοι που το παίζουν Ολυμπιακοί".

Μαρινάκης: "Δεν θα μας χαλάσουν την εικόνα αυτοί!"

Αναλυτικά η ομιλία του προέδρου της ΠΑΕ μετά τη βράβευσή του από το Σύνδεσμο βετεράνων του Ολυμπιακού:

"Είμαι χαρούμενος που σας βλέπω όλους μαζί απόψε. Μας συνδέει φιλία, έντονα συναισθήματα και, όπως είδατε χτες, θέλαμε με μία λιτή τελετή να αποτυπώσουμε την ιστορία του Θρύλου μας που έχετε γράψει όλοι εσείς με χρυσά γράμματα. Μας έχετε κάνει περήφανους και αυτά που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, ελάχιστες ομάδες το έχουν πετύχει παγκοσμίως.

Όπως είχα υποσχεθεί μετά την πρώτη φιέστα το 2001, πάμε για άλλα 20 πρωταθλήματα. Καλό είναι να το πράξουμε με έργα και όχι με λόγια. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε υγιής ομάδα, έχουμε ακαδημίες, τους Νέους μας, όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά και βλέπουμε τα αποτελέσματα. Η ομάδα μας φέτος με ευκολία πήρε το πρωτάθλημα. Έχουμε χρόνο να ενισχυθούμε και να προετοιμαστούμε το καλοκαίρι για την επόμενη σεζόν.

Είναι καλό στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μια γροθιά, νομίζω ότι είμαστε. Ίσως υπάρχουν εξαιρέσεις από κάποιους που το παίζουν Ολυμπιακοί. Είναι ελάχιστοι αυτοί που προσπαθούν να κάνουν ζημιά, δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω. Δεν μας επηρεάζει καθόλου. Τα εκατομμύρια των οπαδών μας χαίρονται κάθε πετυχημένη στιγμή μας! Δεν μπορούν να μας χαλάσουν την εικόνα 100 κοπρόσκυλα αντιολυμπιακοί!

Η εικόνα είναι των 5 εκ. Ελλήνων και άλλων τόσων στο εξωτερικό οπαδών του Ολυμπιακού. Θα κάνω το παν για να είναι όλοι αυτοί ευχαριστημένοι. Θα το πράξουμε στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ όλους. Ζήτω ο Ολυμπιακός".

Η βράβευση των προέδρων:

Σημαντική βράβευση των προέδρων που έγραψαν χρυσές σελίδες τίτλων για τον Ολυμπιακό, των αειμνήστων Γιώργου Ανδριανόπουλου, Νίκου Γουλανδρή και των κ.κ. Σταύρου Νταϊφά, Σωκράτη Κόκκαλη, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το βραβείο του Γιώργου Ανδριανόπουλου παρέλαβε η κόρη του Λένα Κυριακίδου.

Το βραβείο του Νίκου Γουλανδρή παρέλαβαν εκπρόσωποι του ιδρύματος Γουλανδρή.

Το βραβείο του Σταύρου Νταϊφά παρέλαβε η κόρη του Ειρήνη. Το βραβείο έδωσαν παίκτες της εποχής του, ο Λεμονής, ο Βαμβακούλας, ο Βαίτσης, ο Αρβανίτης, ο Γούναρης.

Το βραβείο του Σωκράτη Κόκκαλη παρέλαβε ο Σάββας Θεοδωρίδης, από τους Τζόρτζεβιτς, Νινιάδη, Αμανατίδη, Νικοπολίδη, Λουτσιάνο, Ανατολάκη, Γεωργάτο. Ο κ. Κόκκαλης έστειλε τους χαιρετισμούς του στην εκδήλωση από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται.

Το βραβείο στον Βαγγέλη Μαρινάκη απένειμε ο Γιώργος Κοκολάκης εκ μέρους του Δ.Σ των βετεράνων.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης και ο επίτιμος πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK