Μαρινάκης: "Απάτη η φετινή ΑΕΚ"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν μετά από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μαρινάκης: "Απάτη η φετινή ΑΕΚ"

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:

"Η φετινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν ξοδέψει χρήματα για να την κάνανε μεγάλη. Αλλά πως να το κάνεις αυτό όταν έχει αφήσει μια ομάδα να πέσει στην τρίτη Εθνική, να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και να το παίζεις όχι τσάμπα μάγκας μόνο, αλλά και τσάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι αλήθειες και πρέπει κάποια στιγμή σε αυτό τον τόπο να καταγραφούν.

Εγώ έχω να πω το εξής. Το έχω τονίσει επανειλημμένα. Συνεχίζουμε με πίστη και τα καλύτερα έρχονται. Είναι ακόμη νωρίς. Είναι τα αρχικά μας δείγματα, αλλά πιστεύουμε στους παίκτες μας. Μπορούν να εξελιχθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τρίτη.

Το 'χει ξανακάνει και δεν την φοβάμαι στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε, θέλει δουλειά κι όραμα για κάτι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον προπονητή μας.

Ζήτω ο Ολυμπιακός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-0 (VIDEOS)

Νικολαΐδης: "Επιτέλους να μην ασχοληθούμε με αυτούς που φορούν μαύρα"

Επικό τρολάρισμα Ολυμπιακού σε ΑΕΚ

Τα καλύτερα tweets για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK