Μαρινάκης: "Ο Ολυμπιακός θα είναι ξανά πρωταθλητής"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθη στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 και στη συνομιλία που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς μίλησε για το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού.

Μαρινάκης: "Ο Ολυμπιακός θα είναι ξανά πρωταθλητής"
Μαρινάκης Ολυμπιακός

Βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα παραμείνει δυνατός και θα διατηρήσει τα πρωτεία, ανεξάρτητα από τις αναποδιές, δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7. Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων συνομίλησαν με τον πρόεδρο της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, ο οποίος και τους ανέλυσε το σχέδιό του για την επόμενη ημέρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ, όντας ταυτόχρονα μεταξύ των 22 καλύτερων ομάδων της Ευρώπη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκτελεστική επιτροπή που έχει αναλάβει να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μίλησε για πρόσωπα εμπιστοσύνης, τα οποία στηρίζει απόλυτα στο έργο τους, κάνοντας ειδική μνεία στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος έχει πλέον σημαντικό ρόλο και στην ΠΑΕ.

Στην κουβέντα που είχε με τους συνδεσμίτες τόνισε ότι συμμερίζεται τα προβλήματά τους και επανέλαβε ότι ίδιος παραμένει εγγυητής για το μέλλον του Ολυμπιακού, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε στέρεες βάσεις.

Χαρακτηριστικά τόνισε σ' εκείνο το σημείο: " Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Όσο για τον Ολυμπιακό μας να ξέρετε ότι θα είναι πρωταθλητής, όπως το επιβάλλει η ιστορία του και όπως επιθυμούμε όλοι μας".

Φυσικό ήταν η συζήτηση να φτάσει στα μεταγραφικά. " Ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει", αποκρίθηκε και συμπλήρωσε: " Προχωράμε και είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που κανονίζουν το θέμα των μεταγραφών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να είναι πολύ δυνατή και να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους".

Δεν μπήκε σε διαδικασία ονοματολογίας, τονίσει πάντως ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση καλών ποδοσφαιριστών.

Πρόθεση του δε είναι να δώσει αναλυτική συνέντευξη Τύπου, πιθανότατα στα μέσα Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη:

Αποθέωση στη συνέδριο της Θύρας 7 για Μαρινάκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK