Μαρινάκης: "Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Φινμπόγκασον"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως ο σύλλογος κοιτάει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ανάμεσά τους κι αυτή του πρώτου σκόρερ της φετινής Eredivisie, Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Μαρινάκης: "Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Φινμπόγκασον"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τα θέματα του Πειραιά και την παράταξη του Γιάννη Μώραλη, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση τηλεθεατή για την περίπτωση Φινμπόγκασον που εξετάζει ο Ολυμπιακός, απάντησε: "Εξετάζουμε τον παίκτη και θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε στην ομάδα. Αυτό είναι αρκετό προς το παρόν. Παράλληλα κοιτάζουμε τις περιπτώσεις άλλων παικτών".

Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο Iσλανδός "κίλερ"

Μαρινάκης: "Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Φινμπόγκασον"

Ο 25χρονος επιθετικός της Χέρενφεν, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων συλλόγων, όπως η Μπάγερ Λεβερκούζεν και η Σέλτικ, με την τιμή του να αγγίζει τα επτά εκατομμύρια ευρώ, οπότε η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ωστόσο, η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο Champions League, μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική.

Τη φετινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος με 29 γκολ σε 29 αγώνες που αγωνίστηκε. Έχει φορέσει 21 φορές τη φανέλα της εθνικής Ισλανδία, έχοντας πετύχει 4 τέρματα.

Στη Χέρενφεν αγωνίζεται από το 2012 και έχει πετύχει συνολικά σε 62 αγώνες, 53 τέρματα, σκοράροντας δηλαδή κάτι λιγότερο από ένα γκολ (0.8) ανά αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK