Μάρκο Σίλβα: "Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε σ' εμένα αυτήν την ερώτηση"

Μετά τη νίκη επί της Ξάνθης ο Μάρκο Σίλβα αναφέρθηκε ως επί το πλείστον στην εμφάνιση του Τζίμι Ντουρμάζ. Υπήρξε πάντως και μία μικροπαρεξήγηση στη συνέντευξη Τύπου.

Μάρκο Σίλβα: "Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε σ' εμένα αυτήν την ερώτηση"
Μάρκο Σίλβα Ολυμπιακός

Μεταξύ των εγκωμιαστικών σχολίων του για τον Τζίμι Ντουρμάζ ο Μάρκο Σίλβα ρωτήθηκε για την ανισορροπία στην 11άδα του Ολυμπιακού μεταξύ Ελλήνων και ξένων. Ο Πορτογάλος απόρησε και αντέδρασε.

Όλες τις ημέρες λέγατε στους παίκτες σας τι θα αντιμετωπίσουν στην Ξάνθη, πλέον μετά το τέλος του αγώνα θεωρείται πως οι ποδοσφαιριστές σας ακολούθησαν τις εντολές σας κατά γράμμα;

" Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν κάναμε κάτι διαφορετικό, μαζέψαμε τις πληροφορίες που θέλαμε και τις μεταδώσαμε στους ποδοσφαιριστές μας. Μετά από ένα ματς της Ευρώπης έπρεπε να διώξουμε την ψυχολογική κούραση που είχαμε από τον αγώνα με την Μπάγερν και αυτό κάναμε. Δεν ήταν διαφορετική η προετοιμασία μας για τον αγώνα με την Ξάνθη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με συγκέντρωση και πήραμε μία δίκαιη νίκη με 3-1 και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 4 και 5 γκολ. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και πήραμε τη νίκη".

Θεωρείτε τον Ντουρμάζ ως παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, υπό την έννοια πως αποκλείστηκε από τη λίστα της Ευρώπης και μέχρι τώρα στην Ελλάδα είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.

" Χωρίς καμία αμφιβολία η συμπεριφορά και η απόδοσή του Ντουρμάζ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Πραγματικά δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη, αλλά δίνει τα πάντα και δουλεύει κάθε μέρα σκληρά στις προπονήσεις, το ίδιο ισχύει και για τον Νταβίντ (σ.σ. Φουστέρ) ο οποίος επίσης δουλεύει καθημερινά και προσπαθεί. Και ειλικρινά μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου".

Δεκαπέντε ξένοι ποδοσφαιριστές στην αποστολή και τρεις Ελληνες, τι προσφέρει αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

" Καταλαβαίνω την ερώτησή σας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί την κάνετε προσωπικά σε εμένα. Δε νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι πάρα πολύ από το παρελθόν, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε προσωπικά σε εμένα την ερώτηση αυτή".

Διαβάστε ακόμη:

Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK