Μάρκο Σίλβα: "Πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε, μακριά από το στόχο"

Άρεσε στον Μάρκο Σίλβα ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου, έχει όμως περισσότερες απαιτήσεις.

Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Τβέντε, περιμένει όμως πολλά περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να δει τελειοποιημένο το πλάνο του.

Ο Πορτογάλος προπονητής σχολίασε μετά το 2-1 επί της ολλανδικής ομάδας: "Είμαστε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε, αλλά μακριά από το στόχο μας. Ήταν μια δίκαιη νίκη, παίξαμε οργανωμένα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως ήμασταν κουρασμένοι. Θέλουμε σίγουρα περισσότερα από την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται στο διαφορετικό τρόπο προπόνησης και πρέπει οι ποδοσφαιριστές να τον συνηθίσουν. Ο Φινμπόγκασον ήταν κουρασμένος και προτιμήσαμε να παίξουν άλλοι παίκτες. Πιθανόν το Σάββατο θα παίξει".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Τβέντε 2-1

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα