Μάρτινς: "Είμαι πανέτοιμος να παίξω και να κερδίσω τίτλους"

Ο Αντρέ Μάρτινς έκανε... επίσημη πρώτη με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Μάρτινς: "Είμαι πανέτοιμος να παίξω και να κερδίσω τίτλους"
Μάρτινς-Ολυμπιακός

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε την Παρασκευή ο Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος επέστρεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή από την Πορτογαλία.

Ο 26άχρονος δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τίτλους και επεσήμανε ότι η παρουσία του Πάουλο Μπέντο θα κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή του.

Είχες την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την ομάδα από κοντά στο παιχνίδι στην Πορτογαλία απέναντι στην Αρούκα. Ποιες είναι οι πρώτες εικόνες που έχεις;

"Είναι εντυπώσεις πολύ όμορφες και θετικές. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και μου άρεσε πολύ που είδα την ομάδα να παίζει. Είμαι έτοιμος, πανέτοιμος, να παίξω για την ομάδα το συντομότερο δυνατόν".

Ερχόμενος σε μία ομάδα που έχει πάντα υψηλούς στόχους, σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για την παρουσία σου εδώ;

"Ναι, γνωρίζω ότι ήρθα σε μια ομάδα που είναι συνηθισμένη να κερδίζει τίτλους και ήρθα εδώ σ’ αυτόν τον σύλλογο γιατί μου αρέσει και θέλω να κερδίζω τίτλους. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του συλλόγου, αν είναι αυτό δυνατόν".

Πόσο θετική είναι για σένα η συνύπαρξή σου στον Ολυμπιακό με τον Πάουλο Μπέντο;

"Είναι πολύ θετικό το γεγονός για έμενα ότι είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με τον κ. Πάουλο Μπέντο στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και στην προηγούμενη ομάδα μου. Θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή μου στον Ολυμπιακό, καθώς είναι η πρώτη φορά που παίζω εκτός Πορτογαλίας. Είναι κάτι λοιπόν που θα βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου".

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού;

"Ακόμα δεν είχα την ευκαιρία, ούτε τη χαρά να βρεθώ στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Όμως έχω δει πολλά παιχνίδια στην τηλεόραση και έχω καταλάβει για πόσο θερμούς και ενθουσιώδεις φιλάθλους πρόκειται. Θέλω λοιπόν να τους πω ότι τους χρειαζόμαστε πάντα και να βρίσκονται κοντά μας στο γήπεδο για να μας στηρίζουν και να μας βοηθούν, γιατί μαζί τους θα είμαστε σίγουρα πιο δυνατοί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τέλος ο Ντουρμάζ από τον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK