Μάρτινς: "Mεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, θέλω να κατακτήσω τίτλους"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Αντρέ Μάρτινς παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας και τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του. Διαβάστε τι ανέφερε για τον Πάουλο Μπέντο, αλλά και την Σπόρτινγκ.

Μάρτινς: "Mεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, θέλω να κατακτήσω τίτλους"
MELANIE MAP'S

Ο Αντρέ Μάρτινς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας και αναμένεται να έρθει τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και χαρακτήρισε "μεγάλη ομάδα" τους ερυθρόλευκους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον Πάουλο Μπέντο, την Αρούκα, αλλά και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Για τις αναμετρήσεις με την Αρούκα: "Την Πέμπτη θα παίξουμε με την Αρούκα. Θα πάω εκεί να δω το παιχνίδι και στη συνέχεια θα ακολουθήσω την ομάδα στην Ελλάδα. Η Αρούκα είναι δυνατή όταν παίζει στην έδρα της και είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια εκεί, αλλά νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να την αποκλείσει. Στα χαρτιά, βέβαια, δεν κερδίζεις κάτι και θα πρέπει να το δείξεις στο γήπεδο".

Για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού: "Πηγαίνω σε μία μεγάλη ομάδα, όπου θα βρω έναν Πορτογάλο προπονητή και αυτό είναι το καλύτερο για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με όνομα στην Ευρώπη, ενώ έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην Ελλάδα. Αυτό μέτρησε πολύ για την απόφασή μου και θέλω να κατακτήσω και εγώ τίτλους με την ομάδα. Η Σπόρτινγκ είναι μία ομάδα που πάντα αγαπούσα και είναι στην καρδιά μου. Φυσικά και θα ήταν καλό να μείνω εκεί, αλλά έτσι είναι η ζωή και θα πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι στις αλλαγές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Τα πρώτα στοιχήματα του Μπέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK