Μαθήματα ποδοσφαίρου σε 4 γλώσσες από Γκαρθία!

Ο Όσκαρ Γκαρθία πήρε θέση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter για τον τραυματισμό του στο πρόσωπο πριν την έναρξη του ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό τεχνικό να παραδίδει μαθήματα πολιτισμού τονίζοντας πως από μία τέτοια ιστορία ουδείς βγαίνει νικητής. Διαβάστε αναλυτικά.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αμέτρητα κείμενα έχουν γραφεί τα δύο τελευταία 24ωρα για το ρολό ταμειακής μηχανής που εκτόξευσε οπαδός του ΠΑΟΚ και χτύπησε στο πρόσωπο τον Οσκαρ Γκαρθία, προκαλώντας τον τραυματισμό του και την οριστική αναβολή στον αγώνα της Τούμπας, με τον Ισπανό τεχνικό να διανυκτερεύει μάλιστα την Κυριακή στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών θέλησε να παρουσιάσει τη δική του θέση για τα άσχημα γεγονότα που κηλίδωσαν το μεγάλο ντέρμπι στην 23η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και με τοποθέτησή του στο Twitter σε 4 τέσσερις διαφορετικές γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και καταλανικά!) δεν κρύβει την δυσαρέσκειά για το γεγονός πως βγαίνει χαμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται να ευχαριστηθεί σε περίπτωση επιβολής τιμωρίας στον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά του οπαδού του και εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως ουδείς χάρηκε που το αντικείμενο κατέληξε στο πρόσωπό του...

"Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο.

Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει.

Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα", αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK