Μάχη με το χρόνο στον Ολυμπιακό για μια μεταγραφή

Η διορία από την UEFA για την κατάθεση της "ερυθρόλευκης" λίστας λήγει το βράδυ της Δευτέρας και μέχρι τότε γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να κλείσει μία μεταγραφή προκειμένου ο νέος ποδοσφαιριστής να είναι διαθέσιμος για τα ματς με την Αρούκα.

Μάχη με το χρόνο στον Ολυμπιακό για μια μεταγραφή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ταχύτατη τακτοποίηση της υπόθεσης του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως θα είναι ο νέος προπονητής, επέτρεψε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ν' ασχοληθούν και με τη ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Μάλιστα μέχρι το βράδυ της Δευτέρας οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κλείσουν οπωσδήποτε έναν ποδοσφαιριστή έτσι ώστε το όνομά του να δηλωθεί στη ευρωπαϊκή λίστα που θα κατατεθεί στην UEFA για τα δύο παιχνίδια με την Αρούκα, στα πλέι οφ του Europa League, αφού μέχρι την επόμενη Τετάρτη θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν μονάχα μια αλλαγή.

Οι Πειραιώτες "τρέχουν" με έντονους ρυθμούς συγκεκριμένη υπόθεση και αισιοδοξούν πως μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουν κλείσει τη συμφωνία προλαβαίνοντας το χρονικό όριο που έχουν στη διάθεσή τους. Επειδή στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ν' αποκτήσουν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή μέχρι το πρώτο ματς με τους Πορτογάλους, δεν θέλουν να "χαραμίσουν" την αντικατάσταση για την πρώτη μεταγραφή και ο επόμενος παίκτης που θα έρθει να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εξ ου και παλεύουν με το χρόνο μήπως και καταφέρουν να κερδίσουν τη σκληρή μάχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν από τον Ολυμπιακό, ο πρώτος που θα έρθει θα είναι κεντρικό χαφ. Εκτός κι αν ταυτόχρονα δουλεύονται δυο-τρεις υποθέσεις, όπως στόπερ ή επιθετικού, και σε κάποια εξ αυτών η εξέλιξη είναι πιο γρήγορη.

Το σίγουρο είναι πως ο Πάουλο Μπέντο είναι καθ' όλα ενήμερος για τις κινήσεις που γίνονται.

Μέχρι το βράδυ θα ξεκαθαρίσουν όλα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιβεβαίωση: Τρίτη η ανακοίνωση για Μπέντο
Οι 7+1 άγνωστες ιστορίες για τον Πάουλο Μπέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK