Μαζουακού: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"

Ο Αρτούρ Μαζουακού μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στους ερυθρόλευκους και τη νέα σεζόν.

Μαζουακού: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"

"Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος που κατάφερα να γίνω πρωταθλητής. Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή να κατακτά τίτλους. Για εμένα αυτός ο τίτλος είναι σίγουρα ξεχωριστός.

Υπάρχει χρόνος να τον πανηγυρίσουμε. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και το μυαλό μας είναι στο Κύπελλο. Θέλουμε το νταμπλ. Δεν πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας ότι έχουμε κι αυτή τη διοργάνωση να διεκδικήσουμε.

Και πρέπει να νικήσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα "Αγορά" ο Γάλλος αριστερός μπακ-χαφ των "ερυθρολεύκων" ο οποίος στο ερώτημα αν θέλει να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Πειραιά (είναι αρκετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως είναι στόχος για ομάδες του εξωτερικού), είπε:

"Ασφαλώς, ναι. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον, όμως τώρα είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Είμαι εδώ. Αγωνίζομαι σε όλα τα ματς, προοδεύω ημέρα με την ημέρα και όλο αυτό είναι πολύ καλό για την καριέρα μου".

Όσο για τον απολογισμό της φετινής σεζόν, ο Μαζουακού επεσήμανε: "Δεν ήταν εύκολη χρονιά, αλλά είμαστε πρωταθλητές. Αυτό είναι πια δεδομένο και σίγουρο. Παράλληλα, κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία στο Champions League και παραλίγο να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Με την κατάκτηση του νταμπλ, εφόσον καταφέρουμε να πάρουμε και το Κύπελλο, θα μπορούμε να μιλάμε για μία καλή σεζόν. Για να έρθει το πρωτάθλημα βοήθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα και όλοι οι παίκτες ήταν πολύτιμοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK