Με Αμπιντάλ η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Ερίκ Αμπιντάλ συμπεριλήφθηκε για τελευταία φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Καλλονή το Σάββατο (20/12) στη Μυτιλήνη. Εκτός οι τραυματίες Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Μποτία και Ντουρμάζ.

Με Αμπιντάλ η αποστολή του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του Σαββάτου (20/12, 19:30), με αντίπαλο την Καλλονή, ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/12), με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Πολλή δουλειά έγινε επάνω στο κομμάτι της τακτικής, ενώ παράλληλα δουλεύτηκε ιδιαίτερα η ανάπτυξη του παιχνιδιού και η στρατηγική επάνω στη δημιουργία φάσεων στην αντίπαλη εστία.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι Μιλιβόγεβιτς και Μποτία, ενώ ο Ντουρμάζ δεν μπορεί ακόμη να μπει σε κανονικό αγωνιστικό ρυθμό, καθώς του λείπουν προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Το πρόβλημα στους κοιλιακούς του Αυλωνίτη, δεν επιτρέπει στον Έλληνα αμυντικό να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Σιόβας, Βούρος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK