Με "ελληνικό αίμα" η αποστολή για Εργοτέλη

Με επτά Έλληνες στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Κρήτη για το ματς κόντρα στον Εργοτέλη. Ανάσες σε κάποιους βασικούς αναμένεται να δώσει ο Μίτσελ ενόψει και του αγώνα με την Γιουβέντους την Τετάρτη (22/10) για το Champions League.

Με "ελληνικό αίμα" η αποστολή για Εργοτέλη

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής (17/10) για την Κρήτη, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στα πλαίσια της Super League. Οι τραυματίες έχουν επιστρέψει στη δράση, με το Σιόβα και το Μπενίτες να ακολουθούν ένα μέρος του προγράμματος.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει και του αγώνα με την Γιουβέντους την Τετάρτη (22/10) για το Champions League.

Έτσι, εκτός αποστολή έμειναν οι Αφελάι, Εντινγκά, Κασάμι και Αμπιντάλ, ενώ επίσης εκτός έμειναν και οι ανέτοιμοι Ντοσεβί, Σιόβας και Μπενίτες.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου και Σαλίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK