Με μηνύσεις και αγωγές απειλεί ο Ολυμπιακός

Θέση σε όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Arena FM), πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με μηνύσεις και αγωγές απειλεί ο Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" χαρακτηρίζουν "συκοφάντη" και "μανιοκαταθλιπτικό" τον Αλαφούζο, δίνοντας ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες, καθώς τόνισαν πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές.

Η επίθεση θέση του Ολυμπιακού: "Είναι προφανές ότι για τα νέα ψεύδη του μανιοκαταθλιπτικού συκοφάντη Γιάννη Αλαφούζου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές".

"Βλέπει" Μανόλεφ

Ο Στάνισλαβ Μανόλεφ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ολλανδία και Βουλγαρία.

Βασική επιλογή του Μίτσελ για την ώρα για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Σαλίνο. Ο Τόρες αποκτήθηκε για να συνεισφέρει και στη δεξιά πλευρά, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί τον έχουν πάει πίσω και υπάρχει και η εναλλακτική λύση του Παπάζογλου. Ο Ισπανός προπονητής έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και τον Μανιάτη, καθώς στη συγκεκριμένη θέση καθιερώθηκε στον Πανιώνιο. Ωστόσο, δημοσιεύματα στο εξωτερικό αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Στάνισλαβ Μανόλεφ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει 35 συμμετοχές και 4 γκολ με την Εθνική Βουλγαρίας και την προηγούμενη πενταετία αγωνίστηκε στην Αϊτχόφεν. Έπαιξε σε 95 αγώνες και πέτυχε 4 γκολ με την ολλανδική ομάδα, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο μήνα. Ενδιάμεσα, αγωνίστηκε για έξι μήνες ως δανεικός στη Φούλαμ -από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα σε Ολλανδία και Βουλγαρία, ο Ολυμπιακός, η Πάρμα, η Τορίνο, η Κιέβο και η Ανζί εμφανίζονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μανόλεφ. Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο σχετικά με τον διεθνή Βούλγαρο αμυντικό.

Διεθνείς αναφορές

Στο μεταξύ, οι ιστοσελίδες της UEFA και της AIP έκαναν αναφορά στην πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να συμβάλει οικονομικά στην ανακατασκευή τεσσάρων σχολείων στην Κεφαλονιά που επλήγησαν από τους σεισμούς.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εστίασε στην άμεση ευαισθητοποίηση των "ερυθρόλευκων" και εξήρε την προσπάθειά τους να βοηθήσουν οικονομικά αλλά και με φυσική παρουσία στο νησί, στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι κάτοικοι.

Στο κείμενο που αναρτήρθηκε στο σάιτ της UEFA γίνεται αναφορά στην κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ φιλοξενούνται και οι πρόσφατες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

"Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα διαθέσει 500.000 ευρώ για την ανοικοδόμηση σχολείων τα οποία δεν είναι πλέον ασφαλή από τον πρόσφατο σεισμό στην Κεφαλονιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK