Με Πέρες η αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι της εφετινής Super League, με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τον Μίτσελ να ανακοινώνει την τελευταία αποστολή πρωταθλήματος για φέτος.

Με Πέρες η αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Χολέβας συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Βέργος έκανε το ίδιο συν θεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Πέρες και Σαλίνο, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο πρώτος, όχι όμως και ο δεύτερος ο οποίος έμεινε εκτός καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πέρες, Σάμαρης, Σαβιόλα, Τόρες, Βαλντές.

Η πιθανή ενδεκάδα:

Όπως όλα δείχνουν ο Μίτσελ θα παρατάξει την ομάδα του με τους Ρομπέρτο στην εστία, δύο εκ των Μανωλά, Αβραάμ ή Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας, τον Μπονγκ αριστερά και τον Τόρες δεξιά. Οι Μανιάτης και Σάμαρης θα πάρουν θέση στα χαφ. Από εκεί και πέρα οι επιλογές του Μίτσελ αποτελούν γρίφο, αφού θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν ο Ιμπαγάσα (ενδεχομένως να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), ο Κάμπελ, ο Φουστέρ, ο Τσόρι, ο Σαβιόλα και ο Βαλντές. Η λογική λέει πως ο Σαβιόλα θα παίξει πίσω από τον Βαλντές, με τους Κάμπελ και Ιμπαγάσα να πλαισιώνουν τους δύο χαφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK