Με Σεμπά και Ντα Κόστα ο Ολυμπιακός

Eτοιμος για το πρώτο επίσημο αγώνα του μέσα στη σεζόν είναι ο Ολυμπιακός ο οποίος την Κυριακή υποδέχεται τον Πανιώνιο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με Σεμπά και Ντα Κόστα ο Ολυμπιακός

Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν για τον Ολυμπιακό. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται από τη νέα εβδομάδα να μπει σε φουλ ρυθμό. Μικροενοχλήσεις σε προσαγωγό και γόνατο, προερχόμενες από κόπωση και όχι από τραυματισμό αισθάνθηκαν οι Πουλίδο και Σαλίνο αντίστοιχα. Προφυλάχθηκαν και ενώ δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Πανιώνιο, από Δευτέρα θα ενταχθούν ξανά στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα βρίσκονται και οι προσφάτως ενταγμένοι στην ομάδα Ντα Κόστα και Σεμπά καθώς και ο Ντουρμάζ.

Η αποστολή των "ερυθρολεύκων" για το ματς στο "Καραϊσκάκης" αποτελείται από τους: Ρομπέρτο, Καπίνο, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σεμπά, Βούρος, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης.

Αήττητη θέλει να κρατήσει την "καυτή" του έδρα του ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα, ενδεχόμενο που προσφέρεται στο 1.91.

News 24/7

24MEDIA NETWORK