Με Σιόβα και Πάρντο στη Λεωφόρο

Πλήρως αφιερωμένη στην τακτική ήταν η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ενώ μετά το τέλος της ο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία περιλαμβάνονται οι Σιόβας και Πάρντο.

Με Σιόβα και Πάρντο στη Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Σιόβας και Φορτούνης, όλοι οι ποδοσφαιριστές -πλην τραυματιών- είναι στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα και μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής, έγινε γνωστή η αποστολή.

Αναλυτικά: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Σε αυτή περιλαμβάνεται κανονικά ο Πάρντο, ο οποίος αν και ταλαιπωρήθηκε από το υπερατλαντικό ταξίδι στην Κολομβία βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του κι κριθεί απαραίτητο θα αγωνιστεί.

Ατομικό στο γήπεδο και με μπάλα έκανε ο Ντομίνγκεζ, ο οποίος έχει μπει στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του. Συντηρητικά κινήθηκε ο Μπουχαλάκης. Θεραπεία και ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Μποτία. Θεραπεία ακολούθησε ο Πουλίδο. Οι εκτός αποστολής παίκτες θα γυμναστούν κανονικά το Σάββατο το πρωί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK