Με SMS αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Μπέντο

"Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για αποχαιρετισμούς", το μήνυμα του πρώην πλέον τεχνικού του Ολυμπιακού. Ένα μήνυμα που το έστειλε στον Αλμπέρτο Μποτία και ο Ισπανός το μετέφερε. Και μέσα σ' όλα ο Σεμπά χάνει Μπεσίκτας, Ατρόμητο και... βλέπουμε!

Με SMS αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο δεν πήγε στο Ρέντη για να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν σχεδόν σε καθημερινή βάση για περίπου επτά μήνες. Προτίμησε να ευχαριστήσει τους παίκτες μέσω... SMS!

Θύμισε κατά κάποιο τρόπο τον Ιντέγε. Βλέπετε, ο Νιγηριανός προτού πάρει το αεροπλάνο για Κίνα, είχε στείλει ένα μήνυμα σε έναν λογαριασμό που διατηρούν οι περισσότεροι παίκτες στο facebook για να μιλούν μεταξύ τους και τους είχε ευχαριστήσει μέσω chat για τη συνεργασία.

Ο Μπέντο λοιπόν προτίμησε με ένα μήνυμα στο κινητό να ευχηθεί καλή επιτυχία και να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές για τα όσα πέρασαν αυτό το επτάμηνο. Δεν το έστειλε πάντως σε όλους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιβόητο SMS πήγε μόνο στον Μποτία, ο οποίος στα μάτια του Πορτογάλου ήταν ο πραγματικός "κάπτεν" του Ολυμπιακού. Μπορεί τυπικά στα... χαρτιά να είναι πρώτος αρχηγός ο Τσόρι, αλλά δεν χρειάζεται να γίνει και καμιά ιδιαίτερη ανάλυση για τις σχέσεις του Αργεντινού με τον 47χρονο τεχνικό.

Στην πρώτη γνωριμία των παικτών με τον Βούζα και το υπόλοιπο επιτελείο, ο Μποτία έσπευσε να μεταφέρει το μήνυμα του Μπέντο προς όλους τους ποδοσφαιριστές.

"ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ"

Στην πρώτη γνωριμία του Βασίλη Βούζα με τους ποδοσφαιριστές, ο γενικότερος τίτλος που βγαίνει από τα όσα είπε ο υπηρεσιακός τεχνικός ήταν ένα μήνυμα ενωτικό.

Ζήτησε να είναι όλοι ενωμένοι για να πετύχουν τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης, τόνισε ότι δεν θα είναι άδικος με κανέναν και πώς αυτό που ζητάει είναι δουλειά και τίποτε άλλο.

Στους παίκτες μίλησε και ο Βρέντζος, ο οποίος μετέφερε την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό τους, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι ο Βούζας και οι συνεργάτες του γνωρίζουν τι σημαίνει Ολυμπιακός.

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΘΛΑΣΗ Ο ΣΕΜΠΑ

Και μέσα σ' όλα προέκυψε και το πρόβλημα με τον Σεμπά, ο οποίος θα χάσει το παιχνίδι με την Μπεσίκτας, θα χάσει και τον Ατρόμητο και θα δούμε πόσες μέρες θα μείνει εκτός δράσης. Ακούγεται για 10-15 μέρες, γιατί υπάρχει ανησυχία ότι έχει πάθει θλάση από τα συνεχόμενα παιχνίδια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK