Μέσα ο Τσόρι, ποιον «νέο» έκοψε ο Μπέντο!

O Τσόρι Ντομίνγκες δεν ήθελε με τίποτα να χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έστω κι αν σ’ αυτήν θα διεξαχθούν τα ματς της 3ης αγωνιστικής. Ο έμπειρος Αργεντινός, λοιπόν, έκανε την έκπληξη, έσφιξε τα δόντια, προπονήθηκε και μπήκε έστω ως 19ος μεταξύ εκείνων που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βέροια.

Μέσα ο Τσόρι, ποιον «νέο» έκοψε ο Μπέντο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μαζί του θα παραταχθούν στο τερέν του «Γ. Καραϊσκάκης» όλα τα νέα «όπλα» της ομάδας. Από Καρντόσο και Μάριν, μέχρι Ελιουνούσι και Ρομαό. Ο μοναδικός που δεν κρίθηκε έτοιμος να βοηθήσει σε πρώτη φάση είναι ο 21χρονος στόπερ Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος θα χρειαστεί ασφαλώς ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, μιας και πέρασε τον Ατλαντικό μόλις πριν λίγες ημέρες.

Από τους νεαρούς Ελληνες συμπεριλήφθηκε μόνο ο Ρέτσος ενώ "κόπηκαν" οι Μανθάτης και Ανδρούτσος. Εκτός έμεινε επίσης και ο Γκονσάλο Πασιένσια ο οποίος έτσι και αλλιώς ενσωματώθηκε με την ομάδα μόλις την Παρασκευή.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το πρώτο ματς πρωταθλήματος της σεζόν 2016-17, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο τη Βέροια. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να αρχίσουν τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη Super League δίχως ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ντομίνγκες τέθηκε στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο και είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ εκτός είναι -εύλογα- οι ανέτοιμοι Σιόβας και Ελαμπντελαουί.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές, τους οποίους επέλεξε για την πρεμιέρα ο Πορτογάλος τεχνικός: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής κανονικά στο Ρέντη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK