Μεταγραφικός πυρετός στο Λιμάνι

Μετά την υπογραφή του Μάρκο Μάριν παίρνουν σειρά κι άλλοι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να περάσουν από τα γραφεία του Ολυμπιακού.

Μεταγραφικός πυρετός στο Λιμάνι

Κύμα μεταγραφικών εξελίξεων έχει "χτυπήσει" το Λιμάνι. Ο Μάρκο Μάριν μπορεί να αποτελεί το τελευταίο "ερυθρόλευκο" απόκτημα, όμως η ομάδα του Πειραιά δεν σταματάει εκεί.

Ήδη δημοσιεύματα από όλη την Ευρώπη έχουν αρχίσει να συνδέουν μια σειρά από ονόματα με το σύνολο του Πάουλο Μπέντο, αλλά η αλήθεια είναι πως όλα θα δρομολογηθούν προς το τέλος της εβδομάδας κι αφού σφραγιστεί η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

H αναζήτηση επιθετικού συνεχίζεται με τον Νιλμάρ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της "ερυθρόλευκης" λίστας. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αλ Νασρ στην οποία ανήκει και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν όμως και εναλλακτικές περιπτώσεις που εξετάζονται.

Σύμφωνα με τη "Sportday" αυτοί είναι ο 33χρονος Όσκαρ Καρντόζο που ανήκει στην Τράμπζονσπορ, αλλά και ο 26χρονος Μάριο Μπαλοτέλι που δεν υπολογίζεται από τη Λίβερπουλ.

Παίκτης όμως αναζητείται και για τη θέση του εξτρέμ κι εκεί τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά. Ανάμεσά τους οι Καρσελά-Γκονσάλες, αλλά και Ρόιστον Ντρέντε.

Τέλος, για το κέντρο της άμυνας γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του ταλαντούχου 23χρονου σέντερ μπακ της Λίβερπουλ, Τιάγκο Ιλόρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK