Μετράει αντίστροφα για Λεμονή!

Εντός της ημέρας κι από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Τάκη Λεμονή, ως νέου προπονητή του Ολυμπιακού.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ-ÁÑÇÓ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS-ARIS
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ-ÁÑÇÓ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS-ARIS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην επιλογή του Τάκη Λεμονή αναγκάστηκε να καταλήξει -όπως όλα δείχνουν- ο Ολυμπιακός. Ο Έλληνας κόουτς όπως άλλωστε είχε γράψει και το Contra.gr από το βράδυ της Τρίτης (21/3), είχε ουσιαστικά συμφωνήσει να πάρει την θέση του υπηρεσιακού Βασίλη Βούζα στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, σε περίπτωση που... κολλούσε το θέμα του Ρεμί Γκαρντ (από χθες έχει επιστρέψει στη Γαλλία).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του συλλόγου, η οποία αναμένεται εντός της ημέρας κι από ώρα σε ώρα. Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Λεμονή στον Ολυμπιακό αφού προηγήθηκαν οι 2ετίες 2000-02 και 2006-08, με τον Sir Takis να... σηκώνει 3,5 πρωταθλήματα . Κι αυτό αφού στο τελευταίο, το 2008, είχε αποχωρήσει τον Μάρτιο, με τον Σεγκούρα να τελειώνει την σεζόν ως υπηρεσιακός. Ως κόουτς των "ερυθρόλευκων" ο Λεμονής μετράει και δυο χαμένους Τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας...

Όσον αφορά τον Ρεμί Γκαρντ, ο Ολυμπιακός προτίμησε να μην τον.... περιμένει για να απαντήσει αφού ο Γάλλος κόουτς παρουσιαζόταν επιφυλακτικός. Παράλληλα είχε δημιουργηθεί και θέμα με κάποιους συνεργάτες του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να έρθουν από τώρα στην Αθήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK