Καραπαπάς σε ΑΕΚ: "Μην ανοίγεστε..."

Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς χαρακτήρισε γελοιότητα το σχόλιο της ΑΕΚ, ενώ για τους... Μπατράνηδες σχολίασε ότι στην Ένωση τον γνωρίζουν καλύτερα και πως μπορεί να είναι και φίλος τους.

Καραπαπάς σε ΑΕΚ: "Μην ανοίγεστε..."

Στους... Μπατράνηδες της ΑΕΚ δεν άργησε να απαντήσει ο Κώστας Καραπαπάς.

Στο σχόλιο του μέσω social media, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός άφησε αιχμές κατά της Ένωσης θυμίζοντάς της την υπόθεση Κασάμι - Περέιρα οι οποίοι είχαν μηνυθεί μετά το ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Μάλιστα ο Καραπαπάς χαρακτήρισε "γραφικούς" εκείνους που προέβησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς τοποθετήθηκε και για τους... περιβόητους "Μπατράνηδες": "Όσο για την αναφορά τους στον Μπατράνη, ένα διαβόητο χαφιέ της Κοκκινιάς, κι αυτό θα το ξέρουν καλύτερα στην ΑΕΚ, μπορεί να ήταν και φίλος τους ο συγκεκριμένος. Και η Κοκκινιά ξέρει καλά και την ιστορία για το "μπλόκο" αλλά και για το βίο και την πολιτεία όσων μεγάλωσαν σε αυτή τη γειτονιά... Γι αυτό μην ανοίγεστε..."

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο αργότερα ο διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ επανήλθε με νέο σχόλιο που συσχετιζόταν με την αναφορά της ΑΕΚ για καταγγελία που στην UEFA την οποία δεν προτίθεται να κάνει. Σχετικά με αυτό ο Καραπαπάς σχολίασε: " Όσο για τις αναφορές της ΑΕΚ περί UEFA και συμμετοχής στις ευρωπαικές διοργανώσεις, καλό θα είναι να μην ανοίξετε ούτε αυτή την κουβέντα. Ούτε για το πως αποκτήσατε το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές, ούτε για χρωστούμενα σε παίκτες ανα τον κόσμο..."

Tα post του Κωνσταντίνου Καραπαπά:

News 24/7

24MEDIA NETWORK