"Μήνυμα" σε Μάριν, πάλι "πόρτα" στον Σιόβα

Δεν συνέβη κάποιο επεισόδιο ανάμεσα σε Μπέντο και Μάριν, αλλά ο αποκλεισμός του από την Αστάνα είναι απόρροια της εμφάνισης του Γερμανού κόντρα τον Πανιώνιο. "Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου" με τον Σιόβα.

"Μήνυμα" σε Μάριν, πάλι "πόρτα" στον Σιόβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τελικά ήταν έκπληξη ή όχι ο αποκλεισμός του Μάριν από το παιχνίδι με την Αστάνα; Η αλήθεια είναι ότι δεν την περίμεναν και πολλοί αυτή την απόφαση του Πάουλο Μπέντο. Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαριστεί ότι δεν συνέβη το παραμικρό ανάμεσα σε προπονητή και παίκτη. Δεν υπήρχε δηλαδή κάποιο επεισόδιο στο Ρέντη.

Η αίσθηση που υπάρχει στις τάξεις των παικτώνείναι ότι ο Γερμανός έμεινε εκτός αποστολής γιατί πολύ απλά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική αγωνιστικήσυμπεριφορά του Μάριν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Κι όλα αυτά σε ένα ματς που ο Μάριν ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ του Μποτία και ο παίκτης που κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το τέρμα του Μιλιβόγεβιτς.

Στο μεταξύ, οτηλεοπτικός φακός έπιασε τον Γερμανό τη στιγμή της αλλαγής του στη Ν. Σμύρνη σαν να μουρμουράει, σαν να μην του άρεσε το ότι αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του.

Ο Μπέντο γενικότερα έχει αποδείξει ότι προσπαθεί να είναι δίκαιος με όλους. Όσοι δουλεύουν, θα παίζουν! Το έζησε άλλωστε στο πετσί του ο Φορτούνης, το ζει για τα καλά ο Πάρντο και τώρα έφτασε η στιγμή ο Μάριν να δει ένα σημαντικό παιχνίδι από την εξέδρα...

Στο μεταξύ, άλλη μία “πόρτα” έφαγε ο Σιόβας στο δρόμο για τη 18άδα. Πάλι εκτός αποστολής και για ακόμη μία φορά στην εξέδρα! Καμία απολύτως έκπληξη με λίγα λόγια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έκοψε τον Μάριν με Αστάνα ο Μπέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK