Μήτρογλου: "Ο προπονητής με πιστεύει, όπως τον πιστεύω κι εγώ"

Χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου δήλωσε μετά από το τέλος της αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αμπιντάλ και στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μίτσελ.

Μήτρογλου: "Ο προπονητής με πιστεύει, όπως τον πιστεύω κι εγώ"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε σήμερα. Αυτή είναι η δουλειά μας, να κερδίζουμε και να παίρνουμε τους βαθμούς. Ο Πανιώνιος έπαιξε καλά, δημιούργησε καλές φάσεις, αλλά εμείς βάλαμε δύο γκολ και νικήσαμε".

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του: "Ήξερα ότι ο προπονητής με πιστεύει όπως τον πιστεύω κι εγώ".

Για τον Αμπιντάλ: "Είναι πολύ μεγάλος παίκτης και μέσα στον αγώνα και στην προπόνηση και πολύ καλός άνθρωπος. Χάρηκα που έπαιξα μαζί του. Δεν ξέρω τι θα κάνει στη συνέχεια, εμείς σαν ομάδα πρέπει να προχωρήσουμε".

Για το παιχνίδι με την Καλλονή: "Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Καλλονή και πρέπει να κερδίσουμε για να κάνουμε με την ησυχία μας διακοπές και να πάρουμε δυνάμεις για τη συνέχεια".

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να καλύψει τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ: "Εμείς θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα όπως κάθε χρόνο. Δεν θέλω να πω τι θα γίνει στο τέλος γιατί η χρονιά είναι μεγάλη".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 2-0 (VIDEOS)

PHOTOSTORY: Το τελευταίο ματς του Αμπιντάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK