Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Πλατανιά

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Πλατανιά
Ολυμπιακός-φίλαθλοι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League ανακοίνωσε τη Δευτέρα (28/3) την τιμωρία του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Κρήτη. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι χωρίς τη στήριξη του κόσμου τους, ενώ καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο της τάξης των 50.000 ευρώ

Αναλυτικά:

"ΠΑΕ Ολυμπιακός:"Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10396/23-3-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 28ης-3-2016, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 14:00":Απορρίπτει τον ισχυρισμό της εγκαλουμένης περί απαραδέκτου ασκήσεως της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της. Απορρίπτει τον κατ’ άρθρον 14 παρ. 4 του Π.Κ της ΕΠΟ ισχυρισμό της εγκαλουμένης.

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε, καθ’ υποτροπήν την αποδιδόμενη σε αυτήν, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 10396/23-3-2016 πειθαρχική δίωξη, πειθαρχική παράβαση (άρθρα 14 παρ. 2, 3, 15 παρ. 3 περ. Β΄ στοιχ. ε΄ και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.)

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή ποσού πενήντα χιλιάδων ευρώ, και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK