Μια Ιταλίδα και μια Ολλανδέζα για το Ρέτσο!

Το ζωηρό ενδιαφέρον των Ολλανδών, οι έντονες "ματιές" από την Ιταλία και οι "κατάσκοποι" που σκόπευαν να έρθουν, αλλά τελικά δεν θα έρθουν την Πέμπτη (29/9) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του νεαρού αμυντικού.

Μια Ιταλίδα και μια Ολλανδέζα για το Ρέτσο!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο. Ένας πολυσύνθετος αμυντικός, ένας ποδοσφαιριστής που έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και σε ρόλο αμυντικού χαφ. Επιπλέον, το σημαντικό είναι ότι από τις ακαδημίες κατευθείαν κατάφερε και κέρδισε θέση στη 18άδα του Ολυμπιακού, ενώ στην πλάτη του έχει και μία συμμετοχή ως βασικός σε ευρωπαϊκό παιχνίδι (σ.σ. με την Αρούκα στο Φάληρο).

Λογικό δεν είναι ο Ρέτσος να αρχίσει να τραβάει τα βλέμματα ξένων "κατασκόπων"; Λογικό δεν είναι να τον έχουν περιτριγυρίσει σαν τα... κοράκια διάφοροι μανατζαραίοι; Ο 18χρονος αμυντικός, ούτως ή άλλως, πριν καν πάει στην Αυστρία και το Βέλγιο για προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Φιορεντίνα ήταν μία από αυτές που τον παρακολουθούσαν στενά.

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται διάφορα για τον μικρό. Και ακούγονται πράγματα τα οποία ισχύουν 100%. Όπως για παράδειγμα ότι δύο ολλανδικές ομάδες τον έχουν βάλει στο "σημάδι" . Και μιλάμε για συλλόγους που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα τηςEredivisie (σ.σ. υπάρχει πληροφορία για την PSV).

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι "κατάσκοποί" τους είχαν αποφασίσει να "κατασκήνωναν" στην Ελλάδα για τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, αλλά μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο Ρέτσος λόγω τραυματισμού θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ακύρωσαν αμέσως τα εισιτήρια.

Και να ήταν μόνο από την Ολλανδία; Στην Ιταλία που είναι "μάστορες" στους αμυντικούς, δεν πρόκειται να τον αφήσουν σε... χλωρό κλαρί. Η Φιορεντίνα δεν τον έχει ξεχάσει. Υπάρχουν, όμως, κι άλλες σημαντικές ομάδες της Serie A που έχουν σημειώσει το όνομά του στο μπλοκάκι τους και τον έχουν τοποθετήσει ήδη στη σχετική λίστα.

Να θυμίσουμε ότι ο Ρέτσος θα χάσει τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ εξαιτίας του κατάγματος που υπέστη πάνω από το φρύδι στο ματς του Καυταντζογλείου και θα γυρίσει στη δράση στα μέσα Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μύλος με Σάμαρη και το ποσοστό μεταπώλησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK