Μιραλάς: "Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα και τον Θρύλο"

Οι… αναμνήσεις ξαναγυρίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Τρίτης (24/6), ο Ολυμπιακός σχεδιάζει το colpo grosso με τον φευγάτο από την Έβερτον Κέβιν Μιραλάς, μια κίνηση που αν ολοκληρωθεί -όπως γίνεται εύκολα κατανοητό- θα προκαλέσει πάταγο!

Μιραλάς: "Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα και τον Θρύλο"
INTIME SPORTS

Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός αποτελεί τη μεγάλη "καψούρα" των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων και η πιθανότητα επιστροφής του προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμό. Το ακόμη πιο σημαντικό είναι πως και ο 28χρονος παικταράς βλέπει πολύ θετικά αυτό το ενδεχόμενο, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Contra.gr στις 5 του Φλεβάρη όταν και φιλοξένησε αποκλειστική του συνέντευξη.

Από τότε ο Κέβιν είχε δηλώσει με περίσσιο πάθος ότι "θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό" και είχε προσθέσει πως "έκλαψα πολύ όταν έφυγα". Πως, όμως, αντέδρασε τις τελευταίες ώρες όταν πληροφορήθηκε την πρόθεση του Ολυμπιακού να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό του! Με την ίδια διάθεση και τον ίδιο ενθουσιασμό!

"Είμαι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Ελλάδα που είναι η δεύτερη πατρίδα μου και στον Ολυμπιακό, τον οποίο αγαπάω πολύ και δεν το έχω κρύψει", ήταν τα λόγια του Κέβιν, από το Μεξικό όπου κάνει τις διακοπές του μαζί με την οικογένεια.

Τα δεδομένα και οι πιθανότητες

Πως, όμως, έχουν τα δεδομένα της υπόθεσης και ποιες είναι οι πραγματικές πιθανότητες για μια τέτοια επιστροφή; Κατ’ αρχάς, οι "ερυθρόλευκοι" τον θέλουν και είναι διατεθειμένοι να κάνουν στην περίπτωσή του τη μεγάλη υπέρβαση. Με τον ίδιο δεν έχει μιλήσει ως τώρα κανείς από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Είναι γνωστό ότι η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας έχει "ανοικτή γραμμή" με τον μάνατζέρ του Κριστόφ Ενροτέ, με τον οποίο υπήρξε συνεργασία και σε άλλα ζητήματα τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί κανείς να βγάλει από την εξίσωση την παράμετρο… Έβερτον. Ο Μιραλάς δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει με το αζημίωτο, παρότι ο ίδιος με δηλώσεις του έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες του εξωτερικού είναι σαφές ότι οι αρμόδιοι της Έβερτον θα ζητήσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο μπορεί και να ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια, αν σκεφτούμε ότι δαπάνησαν 8 για να τον αποκτήσουν πριν από τρία χρόνια, ενώ από τότε μέχρι τώρα έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αξία του.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό στην όλη ιστορία είναι ότι ο Κέβιν, καθώς και η σύζυγός του Κριστέλ, γουστάρουν πραγματικά να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να ντυθούν ξανά στα… κόκκινα. Άρα είναι σαφές πως αν οι "ερυθρόλευκοι" του κάνουν μια καλή πρόταση ή οποία αγγίζει ή έστω προσεγγίζει σε ικανοποιητικό βαθμό τα χρήματα που παίρνει τώρα, όχι απλά θα πει "ναι", αλλά θα πιέσει κιόλας προς αυτή την κατεύθυνση!

Μιραλάς: "Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα και τον Θρύλο"

Ο Μιραλάς γνωρίζει, άλλωστε, ότι στον Πειραιά και στο "Καραϊσκάκη" θα είναι όχι απλά βασικός και αναντικατάστατος, αλλά… Βασιλιάς! Ξέρει την ομάδα και τους στόχους της, γουστάρει τη φανέλα και τον κόσμο, θέλει να γίνει ξανά ο ηγέτης της και να ζήσει στη χώρα μας την οποία λατρεύει. Εδώ άλλωστε γεννήθηκε και ο γιος του λίγους μήνες πριν μετακομίσουν στην Αγγλία.

Οι σωστές κινήσεις

Με άλλα λόγια, ο Ολυμπιακός έχει τύχη και μάλιστα πολύ σοβαρή σε αυτή την υπόθεση, αρκεί να γίνουν οι σωστές κινήσεις. Ποιες είναι αυτές; Να επιτευχθεί συμφωνία με τον Μιραλάς, ο οποίος θα ήθελε ένα τριετές ή ακόμη και τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και στη συνέχεια, μάνατζερ, παίκτης και Ολυμπιακός να πιέσουν την Έβερτον για να τον αποδεσμεύσει με όσο το δυνατόν μικρότερο αντάλλαγμα.

Πρόκειται για μια δύσκολη προσπάθεια, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει η διάθεση εκατέρωθεν όλα γίνονται. Θα πρέπει να σημειώσουμε και κάτι ακόμη που ίσως έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Για να μην προτιμήσει ο Μιραλάς τον Ολυμπιακό και να επιλέξει κάποια άλλη φανέλα στο εξωτερικό, στην Ισπανία ενδεχομένως, θα πρέπει να γίνει πολύ μεγαλύτερη πρόταση και στον ίδιο και στην ομάδα του. Αλλιώς, ψηφίζει "δαγκωτό" Ολυμπιακό και είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για τη μεγάλη επιστροφή! Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις…

News 24/7

24MEDIA NETWORK