Μίτσελ: "Δεν θα ξανακάνω λάθος με Μήτρογλου"

Η εμφάνιση του Κώστα Μήτρογλου δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα στη Λειβαδιά.

Μίτσελ: "Δεν θα ξανακάνω λάθος με Μήτρογλου"

Αναλυτικά: "Αν ο Μήτρογλου παίζει όπως σήμερα, δεν θα ξανακάνω το λάθος να μην τον συμπεριλάβω στην αρχική ενδεκάδα.Με την αγωνιστική συμπεριφορά του έδειξε πως όταν θέλει μπορεί να κάνει αυτά που του ζητάμε. Μας άρεσε όπως έπαιξε. Οταν όλοι παίζουν όπως σήμερα, είμαστε ευχαριστημένοι. Θα συνεχίσω να πιέζω και να δίνω ώθηση στους παίκτες μου για να παίζουν όλο και καλύτερα.

Παίξαμε πολύ καλά. Έχω μείνει ευχαριστημένος, διότι παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο που είχαμε καταστρώσει. Μου άρεσε η ομάδα στα πρώτα 30 λεπτά, όμως όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα μετά το 0-2. Από εκεί και μετά, ο αντίπαλος σήκωσε τα χέρια ψηλά. Δείξαμε διάθεση, είχαμε πίεση και ένταση. Ζήτησα εθελοντές κι όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι ήθελαν να παίξουν!

Απολαμβάνουμε τη νίκη μας, καθώς πετύχαμε τον στόχο που ήταν να φτάσουμε στη διακοπή με 9 βαθμούς. Είμαι ευχαριστημένος που το καταφέραμε. Κατά τη διακοπή θα μας λείψουν 16 παίκτες και αυτό είναι κάτι που θα το αντιμετωπίσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK