Μίτσελ: "Είδα δύο πέναλτι, αλλά δεν φταίει αυτό"

Ανώτερος του Παναιτωλικού ήταν ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Μίτσελ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη διαιτησία του αγώνα, τονίζοντας ωστόσο πως δεν ευθύνεται αυτή για την ισοπαλία.

Μίτσελ: "Είδα δύο πέναλτι, αλλά δεν φταίει αυτό"
INTIME SPORTS

"Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Μου άρεσε πιο πολύ η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, παρά στο πρώτο. Θέλαμε να έχουμε περισσότερους μέσους. Να γεμίσουμε τον χώρο. Είναι μία διαφορετική ιδέα στο παιχνίδι μας. Το κάναμε και στην προετοιμασία", ανέφερε.

Για τους τραυματίες είπε: "Ο Μανιάτης έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Το θέμα του Εντινγκά είναι πιο περίπλοκο. Θα πάει στο νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις. Πρώτα θα δούμε πώς είναι και μετά θα σκεφτούμε λύσεις".

Για το ότι και πέρσι ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος στο Αγρίνιο σχολίασε πως: "Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες πως είναι δύσκολη έδρα. Καλή αμυντικά και στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο. Εκμεταλλεύτηκαν μία περίεργη κατάσταση μετά τους τραυματισμούς και έβαλαν ένα γκολ μετά από κόρνερ πολύ καλά εκτελεσμένο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνηθίσει πως ο αντίπαλος προσπαθεί να τον κερδίσει", τόνισε.

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Παναιτωλικός και την διαιτησία: "Ο διαιτητής λέει αν ο αντίπαλος έπαιξε καθαρά. Αυτή η ομάδα παίζει δυνατά. Αλλά αυτό είναι συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο. Μιλάμε πάντα για τους διαιτητές και το ‘πλεονέκτημα’ που έχει ο Ολυμπιακός. Όταν όμως ο διαιτητής δεν σου δίνει και μερικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι, δεν μιλάμε τόσο για διαιτησία. Αν ρωτήστε εμένα, εγώ είδα δύο φάσεις πέναλτι, αλλά πιστεύω πως δεν φταίει αυτό για το παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK