Μίτσελ: "Ηταν μία καλή απάντηση"

Το μυαλό του στους δύο αγώνες του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου έχει ο Μίτσελ, ενώ μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη έκανε αναφορά και στο ματς που προηγήθηκε, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ.

Μίτσελ: "Ηταν μία καλή απάντηση"

"Απομένουν επτά ματς μέχρι το τέλος, μαζί με το Κύπελλο όπου ελπίζουμε να βρεθούμε στον τελικό" δήλωσε ο Ισπανός προπονητής και τόνισε πως δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές ή δοκιμές στα εναπομείναντα παιχνίδια, καθώς θέλει να διατηρήσει σε καλή κατάσταση τους ποδοσφαιριστές ενόψει των αγώνων με τον "Δικέφαλο του βορρά".

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο Μίτσελ στάθηκε κυρίως στο ότι "οι παίκτες έδωσαν πολύ καλή απάντηση μετά την λύπη που υπήρχε από τον αποκλεισμό από το Champions League. Γνώριζαν πώς να ανταποκριθούν".

Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και αναφέρθηκε στην απόδοση και κάποιων παικτών. "Αναγκάσαμε τον Εργοτέλη να ρισκάρει πολύ, κλέψαμε πολλές φορές την μπάλα και έτσι εξηγείται το πλεονέκτημα που αποκτήσαμε στα πρώτα 30 λεπτά. Παίξαμε ανοιχτά με τον Κάμπελ και τον Πέρες, ενώ ο Σάμαρης ήταν πολύ καλός. Έμεινα ικανοποιημένος και από τον Σέποβιτς. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα".

Όσο για τους δανεικούς παίκτες του Ολυμπιακού που παίζουν στον Εργοτέλη, είπε: "Είναι και οι τέσσερις πολύ καλοί ποδοσφαιριστές (σ.σ. Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ιμπραϊμ). Έχουμε επιλέξει τον Εργοτέλη, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα στην οποία μπορεί να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους. Τους παρακολουθούμε στενά. Σκεφτόμαστε συνέχεια το τι μπορεί να προσφέρουν και πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουν προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα τους βοηθήσει και θα τους μάθει πολλά πράγματα. Η υποδοχή στον Πελέ ήταν αυτή που του άξιζε. Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ αγαπητός στον Εργοτέλη που έκανε πολύ καλή δουλειά, όμως ο συναγωνισμός στον Ολυμπιακό είναι πολύ μεγάλος και ιδιαίτερα στη θέση που αγωνίζεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK