Μίτσελ: "Καταπληκτική είδηση η απόκτηση Ρομπέρτο"

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μίτσελ μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ρομπέρτο, μία μεταγραφή που "αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε στην ελίτ".

Μίτσελ: "Καταπληκτική είδηση η απόκτηση Ρομπέρτο"

"Είναι μια καταπληκτική είδηση η απόκτηση του Ρομπέρτο. Θα έχουμε έναν τερματοφύλακα του επιπέδου του στο σύλλογο. Είναι μια επιτυχία των διαπραγματεύσεων της ομάδας η οποία και αποδεικνύει ότι είμαστε στην ελίτ. Για τον λόγο αυτό και οι οπαδοί μας την πανηγύρισαν τόσο όσο και την νίκη", είπε σχετικά ο Μίτσελ.

Όσον αφορά το ματς με τον Πανιώνιο είπε: "Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καταπληκτικά. Πετύχαμε δύο όμορφα γκολ. Είχαμε και ευκαιρία για άλλα. Στο δεύτερο όμως χάσαμε κατοχή. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ στο δεύτερο. Ωστόσο είμαι περισσότερο χαρούμενος για το πρώτο ημίχρονο.
Υπάρχουν και καλά νέα. Η συνεργασία των κεντρικών αμυντικών μας ήταν πολύ καλή και επίσης είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία των Σάμαρη-Εντινγκά".

Στη συνέχεια σχολίασε την παρουσία του Ντέιβιντ Μόγες: "Δεν προσπάθησα να κρύψω κάτι. Όλος ο κόσμος όμως ξέρει ότι τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι τελείως διαφορετικά από εκείνα του Champions League. Όμως δεν είδε άλλα στοιχεία που θα τον κάνουν να υποφέρει από τους οπαδούς που θα είναι εδώ".

Για την χαμηλή προσέλευση στο "Γ. Καραϊσκάκης" είπε: "Ήταν περίεργες οι ώρες που παίξαμε. Η κρίση όμως πιστεύω ότι έχει επηρεάσει τους πάντες και φυσικά και το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος πιστεύω ότι προσπαθεί να αποταμιεύσει χρήματα για να έρθει στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη".

Ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με τον Ρομπέρτο, ο Μίτσελ απάντησε: "Έχουμε μιλήσει. Μου είπε ότι είναι πολύ ευτυχισμένος. Ο Ρομπέρτο είχε προτάσεις αλλά αυτός προτίμησε να μείνει εδώ. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί έτσι δείχνει και εμπιστοσύνη σε εμένα".

Για το λόγο που ο Ολυμπιακός δεν σκοράρει αρκετά στα τελευταία ματς είπε: "Οι αντίπαλοι έρχονται περισσότερο... προφυλαγμένοι και δεν μας επιτρέπουν να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα".

Αναφορικά με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του επεσήμανε: "Πιστεύω ότι πραγματικά η άμυνα μας είναι καταπληκτική. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα η ιστοσελίδα της UEFA είχε κάνει αναφορά".

Στη συνέχεια μίλησε για τους:

Ανδρέα Σάμαρη: "Πραγματικά τον βοήθησε η θέση που έπαιξε σήμερα. Ήταν συνηθισμένος στη θέση αυτή καθώς έπαιζε έτσι στον Πανιώνιο. όμως τον βοήθησε περισσότερο το γεγονός ότι ήταν περισσότερο ήρεμος στις κινήσεις του".

Ερνάν Πέρες: "Έδειξε κάποιες από τις αρετές που διαθέτει. Έδειξε ότι του αρέσει να προωθείται γρήγορα. Είναι ένα παιδί που θέλει να θριαμβεύσει και θα τα πάει καλά".

Νέλσον Βαλντές: "Ο Βαλντές θα είναι σίγουρα έτοιμος για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Μιγκέλ Τόρες: "Δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση και είχε ενοχλήσεις. Προτιμήσαμε να τον αφήσουμε εκτός γιατί δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τους παίκτες μας".

Δημήτρη Κολοβό: "Ο Κολοβός είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζουμε. Δεν θέλαμε να έρθει από τώρα γιατί δεν θα είχε παιχνίδια. Θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι και να έχει περισσότερα παιχνίδια".

Τζόελ Κάμπελ: "Ο Κάμπελ είναι δανεικός από την Άρσεναλ. Δεν ξέρω αν έχουν αρχίσει ή αν θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις. Όμως και οι δύο ομάδες πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι ο Κάμπελ τα πηγαίνει πολύ καλά εδώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK