Mίτσελ: "Μας αφήνει πικρή γεύση ο υποβιβασμός του Απόλλωνα"

Ο Μίτσελ δήλωσε ευχαριστημένος για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά για πολλοστή φορά δεν έμεινε στα τετριμμένα επισημαίνοντας ότι "ο υποβιβασμός του Απόλλωνα μας αφήνει πικρή γεύση".

Mίτσελ: "Μας αφήνει πικρή γεύση ο υποβιβασμός του Απόλλωνα"

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν πραγματικά μία πολύ καλή χρονιά. Μπορούμε να γιορτάσουμε σήμερα τη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου συνδυασμένη με τη σημερινή νίκη. Είμαστε πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι σήμερα. Είναι μία χρονιά που αφήσαμε μία καλή αίσθηση σε σχέση με αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Ο τίτλος αφιερώνεται στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που ήταν εκπληκτική.

Στον κόσμο του Πειραιά επίσης, ο οποίος απέδειξε και σήμερα ότι μας υποστηρίζει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Και στους συναδέλφους μου στις υπόλοιπες ομάδες της Super League που δεν έχουν την τύχη να προπονούν μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Τον σεβασμό μου θέλω να εκφράσω και τη σιγουριά ότι οποιοσδήποτε από εκείνος θα είχε κάνει καλή δουλειά όπως καταφέραμε και εμείς", είπε αρχικά ο Μίτσελ.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Μόνο δύο άσχημες σημειώσεις έχει η σημερινή βραδιά. Ο τραυματισμός του Ερνάν Πέρες και μέχρι αύριο θα ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι. Και η δεύτερη το γεγονός ότι σε μία βραδιά φιέστας είναι άσχημο να βλέπεις τον αντίπαλό σου που έχει κάνει μία καλή χρονιά και να πέφτει κατηγορία. Αφήνει μία πικρή γεύση".

Ερωτηθείς για το λόγο της αντικατάστασης του Κώστα Μανωλά, ο Μίτσελ απάντησε: "Είχε πόνους στο στομάχι και πυρετό και στο ημίχρονο ζήτησε να τον αλλάξουμε. Μη φοβάστε, δεν είναι. έγκυος πάντως".

News 24/7

24MEDIA NETWORK