Μίτσελ: "Με ρώτησε ο Γκουαρδιόλα για τη Γιουνάιτεντ"

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, επικοινώνησε με τον Μίτσελ πριν από τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να του ζητήσει πληροφορίες, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του στο λιμάνι και άφησε αιχμές για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Μίτσελ: "Με ρώτησε ο Γκουαρδιόλα για τη Γιουνάιτεντ"

Ο 51χρονος προπονητής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό " EFE Radio" επί παντός επιστητού και όταν η συζήτηση έφτασε στον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, ο άλλοτε "αστέρας" της Ρεάλ Μαδρίτης επεσήμανε τις καλές σχέσεις που έχει μαζί του: "Πριν από δύο εβδομάδες μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε πληροφορίες σχετικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του τις έδωσα. Η σχέση μου με τον Γκουαρδιόλα είναι καταπληκτική".

Αντιθέτως, για τον πρώην προπονητή των "μερένγκες", Ζοζέ Μουρίνιο, δεν φαίνεται να έχει την καλύτερη άποψη, αφού χωρίς να επεκταθεί, έδειξε σαφή προτίμηση προς τον διάδοχό του, Κάρλο Αντσελότι: "Ο Κάρλο Αντσελότι, ανεπιτήδευτα, έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή ατμόσφαιρα κι έδειξε πόσο φυσιολογικό είναι να είσαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δίχως να βρίσκεται σε μπελάδες. Ο Μουρίνιο τα πήγε καλά, αλλά ο Αντσελότι έχει διαφορετική μέθοδο, έχει προσαρμοστεί καλύτερα στον σύλλογο και καταλαβαίνει τι είναι σημαντικό στη Ρεάλ Μαδρίτης".

Σχολίασε, μάλιστα, το θέμα της παραμονής στον πάγκο του Ίκερ Κασίγιας: "Αυτό στην τελική έχει να κάνει με τη στιγμή. Για μένα προσωπικά, ότι ο Ίκερ Κασίγιας είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να αναγνωρίσουμεοτι ο Ντιέγο Λόπεθ ήταν πολύ καλά και βρίσκεται στο επίπεδο ομάδας όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, αν και ο Κασίγιας δεν αξίζει να βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο".

Μιλώντας για την Ατλέτικο Μαδρίτης που μαζί με τη Ρεάλ βρίσκονται στα ημιτελικά του Champions League, υπογράμμισε: "Δεν θέλω να τεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά, διότι πιστεύω ότι αμφότερες μπορούν να προκριθούν στον τελικό του Champions League, εάν δεν πέσουν μαζί. Πιστεύω ότι η ήττα της Μπαρτσελόνα της προκάλεσε ζημιά. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως είπε κι ο Κόκε, δεν έχει ταβάνι. Αυτό είναι σπουδαίο νέο για το ισπανικό ποδόσφαιρο, που υπάρχουν 3 ομάδες σε αυτό το επίπεδο".

Όσον αφορά στα προγνωστικά του για το Μουντιάλ, τόνισε: "Φέτος δεν υπολογίζαμε την Ατλέτικο Μαδρίτης ή την Τσέλσι κι όμως είναι εδώ. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι παρόμοιο. Μιλούν για την Αγγλία και την Ιταλία, ωστόσο τα φαβορί μου είναι η Βραζιλία, η Ισπανία κι η Γερμανία. Είναι γεγονός ότι η εθνική μας πηγαίνει για πρώτη φορά ως φαβορί και αυτό παράγει μία εσωτερική πίεση που μπορεί να δημιουργήσει ρήξεις. Ελπίζω αυτό να είναι θετικό.

Η τελευταία ερώτηση αφορούσε το μέλλον του, για το οποίο είπε ότι πιθανότατα δεν περιλαμβάνει αλλαγές: "Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσω εδώ, όμως στον κόσμο του ποδοσφαίρου δεν μπορείς να πεις τίποτα. Πιστεύω ότι θα παραμείνω, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι σίγουρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK