Μίτσελ: "Προσοχή στην τελική πάσα"

Μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή στην τελική πάσα ζήτησε ο Μίτσελ από τουςποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Μίτσελ: "Προσοχή στην τελική πάσα"

Μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή στην τελική πάσα ζήτησε ο Μίτσελ από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο περιθώριο της προπόνησης στο Ρέντη. Ο Ισπανός μάλιστα προχώρησε και σε μια πρώτη ανάλυση για το πώς παίζει ο Πλατανιάς ενόψει του αγώνα την Κυριακή (7/3) στα Χανιά.

«Θέλω να είστε πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, έτσι ώστε να δημιουργούνται ευκαιρίες και να φτάνουμε στο γκολ» είπε ο Ισπανός απευθυνόμενος στους παίκτες, έχοντας προφανώς ακόμα στο μυαλό του το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η μπάλα δεν έφτανε εύκολα στον Τζιμπούρ για να απειλήσει.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Μίτσελ δούλεψε πάνω σε αυτό τον τομέα στις δύο τελευταίες προπονήσεις, όπως και στα τελειώματα των φάσεων. Παράλληλα, ο 50χρονος προπονητής έκανε αναφορά στο ματς με τον Πλατανιά, αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές τον τρόπο που αμύνεται η ομάδα των Χανίων, αλλά και πως βγαίνει στις αντεπιθέσεις.

Ο Ισπανός είναι πιθανό να προχωρήσει σε rotation, να δώσει δηλαδή ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Πλατανιά σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, καθώς ακολουθεί και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης».

News 24/7

24MEDIA NETWORK