Μίτσελ: "Τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι"

Θέση για τον καυγά του Μήτρογλου με τον Ντομίνγκες πήρε ο Μίτσελ, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς πήρε το μέρος του Αργεντινού. Διαβάστε τι δήλωσε για το περιστατικό ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Μίτσελ: "Τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι"
INTIME SPORTS

"Τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι. Σήμερα υπήρξε μια παρεξήγηση η οποία λύθηκε στα αποδυτήρια. Κάτι δεν κατανοήθηκε σωστά. Έχουμε καταλήξει σε διάφορες αποφάσεις. Και μέχρι νεωτέρας εντολής συνεχίζει ο Τσόρι. Όλα είναι προαποφασισμένα. Υπάρχουν εντολές οι οποίες τηρούνται", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Οσον αφορά στην αναμέτρηση με τη Βέροια, ο Μίτσελ είπε: "Είναι αλήθεια ότι είχαμε προβλήματα. Αλλά και πριν από το δεύτερο γκολ είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αυτό που μας έλειπε είναι το να δημιουργήσουμε μια φάση και να την τελειώσουμε. Αυτό ήταν το αρνητικό σημείο μέσα σε μια καταπληκτική εβδομάδα. Σήμερα βάλαμε τρία γκολ απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία μας δημιούργησε προβλήματα. Η κατάσταση ήταν σχεδόν πάντα υπό έλεγχο. Έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές όμως. Η Βέροια είναι η απόδειξη ότι το ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι".

Για την εμφάνιση του Μπενίτες, τόνισε: "Όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τους. Σήμερα ήταν εκτός αποστολής ο Διαμαντάκος ο οποίος ήταν πολύ καλός στα παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό. Θα πάρουν όλοι την ευκαιρία τους".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

Καυγάς Μήτρογλου-Ντομίνγκες

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK