Μίτσελ: "Θα βρει το γκολ ο Μπενίτες"

Στις επιστροφές των Δημήτρη Σιόβα και Χόρχε Μπενίτες αναφέρθηκε μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα ο Μίτσελ, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και επεσήμανε πως το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μίτσελ: "Θα βρει το γκολ ο Μπενίτες"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου:

Θα μας κάνετε ένα σχόλιο για το παιχνίδι;

"Στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα μας περίμενε είχαμε κατοχή της μπάλας και ευκαιρίες, αλλά δυσκολευτήκαμε να τις τελειώσουμε και μας δυσκόλεψε η αρχή να δώσουμε βάθος στο παιχνίδι μας. Είχαμε καλή κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαμε καλά τελειώματα των φάσεων σε σέντρες και πάσες και γι’ αυτό το τελικό σκορ δεν είναι πιο μεγάλο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερο βάθος και ευκαιρίες και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο".

Σήμερα αγωνίστηκαν δύο παίκτες που ήταν μεγάλο διάστημα εκτός δράσης ο Σιόβας και ο Μπενίτες σε τι κατάσταση τους είδατε;

"Ο Μπενίτες έχει δουλέψει πάρα πολύ όμως οι επιθετικοί ζουν για το γκολ, θα βρει τον ρυθμό του και το γκολ. Ο Σιόβας είναι ένας παίκτης που έχει μείνεις εκτός δράσης σχεδόν για δέκα μήνες και θέλουμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό γιατί τον χρειαζόμαστε και βασιζόμαστε πάνω του".

Διαβάστε ακόμη:

Κέρκυρα - Ολυμπιακός 0-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK