Επίθεση με μολότοφ στο πούλμαν του Ολυμπιακού! (VIDEO)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Επίθεση με μολότοφ δέχθηκε το πούλμαν του Ολυμπιακού, στη διαδρομή από τη Βέροια στο αεροδρόμιο!

Επίθεση με μολότοφ στο πούλμαν του Ολυμπιακού! (VIDEO)

Επίθεση με μολότοφ στην Εγνατία Οδό, στη διαδρομή από τη Βέροια για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα, δέχθηκε το πούλμαν του Ολυμπιακού. Το καλό είναι ότι η μολότοφ πέρασε ξυστά από πούλμαν και χτύπησε πάνω στην κλούβα της αστυνομίας που ακολουθούσε, χωρίς ευτυχώς παρατράγουδα και τραυματισμούς.

Το συμβάν έγινε στην Εγνατία οδό την ώρα που το "ερυθρόλευκο" πούλμαν πήγαινε από τη Βέροια στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Αθήνα. Ευτυχώς από όλο αυτό το απίστευτο περιστατικό δεν είχαμε θύματα.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ SUPERBALL:

Δεν κατάλαβαν τίποτα!

Στο πούλμαν του Ολυμπιακού δεν υπήρξε το παραμικρό, αφού η μολότοφ δεν βρήκε το στόχο της. Είναι χαρακτηριστικό πως ουδείς από τους επιβάτες κατάλαβε κάτι. Εξ ου το στάτους του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος έσπασε μέσω facebook να το διαψεύσει ανεβάζοντας μάλιστα και φωτό με το πούλμαν. Δείτε τι ακριβώς έγραψε:

Επίθεση με μολότοφ στο πούλμαν του Ολυμπιακού! (VIDEO)

Λίγο αργότερα, ο Καραπαπάς ενημερώθηκε για το συμβάν και τι ακριβώς είχε συμβεί. Λίγο μετά, ανέβασε νέο στάτους στο facebook:

Επίθεση με μολότοφ στο πούλμαν του Ολυμπιακού! (VIDEO)

Θεοδωρίδης στη Superball

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκπομπή SuperBALL μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό για την επίθεση στο πούλμαν.

Κατά τα λοιπά, μίλησε:

Για όσα έγιναν στην Βέροια: "Δεν ήταν φίλαθλοι της Βέροιας, το κατάλαβα από τον τρόπο που μίλησαν σε μένα και τον πρόεδρο. Το μένος ήταν τρομακτικό. Ήταν το σκληρότερο ματς που παίξαμε εφέτος. Ήταν λες και δεν παίζαμε με την Βέροια, αλλά με θεσσαλονικιώτικη ομάδα".

Για το ντέρμπι της Τούμπας στις 8 Φεβρουαρίου: "Θυμάστε το περυσινό ματς (σ.σ. τον ημιτελικό του Κυπέλλου). Τότε μπήκαν με την ανοχή της αστυνομίας 7.000 κατευθυνόμενες φωτοβολίδες. Κόντεψαν να μας κάψουν! Εφέτος τους ανταποδώσαμε τη φιλοξενία. Ο πρόεδρος κι εγώ κατεβήκαμε στα αποδυτήρια και τους συγχαρήκαμε για τη νίκη τους".

Για το τι φοβάται: "Ούτε εγώ ούτε οι Ολυμπιακοί φοβόμαστε τίποτα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να ληφθούν δρακόντεια μέτρα, να μεριμνήσει η πολιτεία γιατί εμείς δεν ανεβαίνουμε ούτε για μποξ ούτε για πάλη ούτε για πόλεμο. Ανεβαίνουμε για να παίξουμε μπάλα. Ξέρω τον Άγγελο και τις αντιλήψεις του, του αρέσει το ωραίο ποδόσφαιρο, δεν του αρέσει ο πόλεμος. Θα προσπαθήσει να ανταποδώσει τη φιλοξενία μας, αλλά αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρει".

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: "Προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε την Τούμπα. Προέχει το ματς με τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι μια καταπληκτική ομάδα και μην ξεχνάτε ότι μας κέρδισε στον πρώτο γύρο".

Διαβάστε ακόμη:

Βέροια-Ολυμπιακός 0-2

Ένταση στα αποδυτήρια, έξαλλος ο Καλτσάς!

Γκρανέρο: "Ο Μπεν μου είπε ότι έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK