Μόνο Κίτσος Τζαβέλλας στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Καραπαπάς επέλεξε να σχολιάσει με χιούμορ τα μεταγραφικά σενάρια από Τουρκία για τον Γιώργο Τζαβέλλα, αναφερόμενος στον... Κίτσο Τζαβέλλα!

Μόνο Κίτσος Τζαβέλλας στον Ολυμπιακό!

Σημερινά δημοσιεύματα από την Τουρκία έμπλεξαν το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα με τον Ολυμπιακό ( υπάρχει αναδημοσίευση της πληροφορίας από την εφημερίδα "Φως" ), υποστηρίζοντας πως αν έμπαινε στη διαδικασία να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, θα το συζητούσε μόνο για τους Πειραιώτες.

Κάτι τέτοιο φάνταζε πάντως εξαιρετικά δύσκολο με δεδομένη την άσχημη σχέση που υπάρχει μεταξύ του άσου της Αλάνιασπορ και πρώην του ΠΑΟΚ με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ εκείνος που ανέλαβε να "κλείσει" το θέμα ήταν ο Κώστας Καραπαπάς.

Αυτό ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ το έκανε με ένα ποστάρισμα όπου μεταξύ άλλων τονίζει πως ο μοναδικός Τζαβέλλας που είναι αγαπητός στον Ολυμπιακό είναι ο ήρωας της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, Κίτσος Τζαβέλλας...

"Για το ΦΩΣ και τον Τζαβέλα, δεν θα σχολιάσω κάτι. Νομίζω τα είπαμε σε πρόσφατη ανακοίνωση. Εμείς το Σάββατο παίζουμε τελικό. Αν κάποιοι θέλουν να ασχολούνται με τον Τζαβέλα δικαίωμα τους.

Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Και λόγω της ημέρας ας βάλουμε εδώ και ας μνημονεύουμε μόνον τον Τζαβέλα που αγαπάμε... Τον μέγιστο Κίτσο Τζαβέλα", έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK