Μόνο με Μήτρογλου για κορυφή στην Κομοτηνή

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (7/3, 19:30) με τον Πανθρακικό, με τον Βίτορ Περέιρα να κάνει γνωστή την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Ελαμπντελαουί και Φουστέρ αλλά και οι Μπενίτες, Διαμαντάκος και Αυλωνίτης.

Μόνο με Μήτρογλου για κορυφή στην Κομοτηνή

Η τελευταία προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, προτού αναχωρήσουν για την Κομοτηνή, όπου το Σάββατο (7/3) θα αναμετρηθούν με τον Πανθρακικό, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (6/3) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Αμέσως μετά την προπόνηση, ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν οι Μπενίτες, Διαμαντάκος και Αυλωνίτης, καθώς και οι τραυματίες Ελαμπντελαουί και Φουστέρ.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός προγράμματος, ενώ θεραπεία έκανε και ο Νταβίντ Φουστέρ. Ατομικό έκανε ο Γιαννιώτης, ενώ ο Στρέτζος ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK