Μόνο τυχαία δεν ξαναέρχεται η Τράμπζονσπορ στο Καραϊσκάκη

Οι Τούρκοι θα στείλουν σκάουτ την Τετάρτη (4/1) στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι η πέμπτη φορά που κάνει το ταξίδι στον Πειραιά η ομάδα της Τραπεζούντας και πάλι στη γειτονική χώρα ψιθυρίζουν το όνομα του Φελίπε Πάρντο.

Μόνο τυχαία δεν ξαναέρχεται η Τράμπζονσπορ στο Καραϊσκάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άντε πάλι τα ίδια… Δεν πρόλαβε καλά-καλά να μπει το 2017 και η Τράμπζονσπορ ξαναδείχνει τις διαθέσεις της. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι έρχεται για πέμπτη φορά στη χώρα μας για να παρακολουθήσει παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δεν γίνεται να έρχεται για βόλτα…

Στην Τουρκία εδώ και έναν μήνα γράφουν για το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον… μισό Ολυμπιακό! Βέβαια, είναι λίγο υπερβολικοί οι γείτονες στα ρεπορτάζ τους, όμως, πίσω από τέτοιες υπερβολές πάντοτε κρύβονται έστω και μικρές αλήθειες.

Είναι γνωστό ότι η ομάδα της Τραπεζούντας έχει βάλει στο "σημάδι" τον Φελίπε Πάρντο. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί τα ονόματα των Ντα Κόστα και Ελαμπντελαουί. Ακόμα-ακόμα και για επιθυμία του Καρντόσο να γυρίσει στην Τραπεζούντα, σενάριο που πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, γιατί πολύ απλά ο Παραγουανός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να αποχωρούσε το περασμένο καλοκαίρι από την Τουρκία.

Τον Πάρντο έχουν "σταμπάρει" κι αυτό πλέον ακούγεται ολοένα και περισσότερο τον τελευταίο καιρό από πολλές πλευρές. Το μόνο που απομένει είναι να βγει επισήμως η Τράμπζονσπορ και να πει ότι "ναι, πηγαίνουμε και βλέπουμε τον Πάρντο στην Ελλάδα". Φυσικά και δεν πρόκειται ποτέ να βγει δημοσίως να κάνει μία τέτοια παραδοχή, αλλά οι ρεπόρτερ της τουρκικής ομάδας και γενικότερα η πιάτσα στην γειτονική χώρα γνωρίζει ότι ο Κολομβιανός είναι ο παίκτης που έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ.

Μην ξεχνάμε και τι είχε συμβεί το καλοκαίρι. Οι Τούρκοι είχαν πει στην πλευρά του Πάρντο ότι θα του δώσουν τη… μισή Τραπεζούντα. Απλώς, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν δέχτηκε μία πρόταση που να τον ικανοποίησε. Κοντά στα 4,5 εκ. ευρώ κόστισε η μεταγραφή του από την Μπράγκα και είναι λογικό οι "ερυθρόλευκοι" να ζητούσαν κάτι παραπάνω.

Η Τράμπζονσπορ πήγε να κάνει διαφορετικά τη δουλειά. Να αφήσει να εννοηθεί στον Πάρντο ότι θα του έδινε "τον ουρανό με τ’ άστρα" (σ.σ. όντως είχε σκοπό να του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο), έτσι ώστε να πίεζε τον Ολυμπιακό για να τον άφηνε να πάει στην Τουρκία. Δεν είχε "τσιμπήσει" ο Κολομβιανός, ο οποίος εξ αρχής είχε ζητήσει από την Τράμπζονσπορ να μιλήσει πρώτα με τους Πειραιώτες.

Τώρα όμως οι Τούρκοι ξανάρχονται για να τον δουν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Δεν γίνεται λοιπόν να περάσει απαρατήρητη η παρουσία του. Είναι ολοφάνερο ότι με κάποιο τρόπο θα απασχολήσουν ξανά το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ για δεύτερη σερί μεταγραφική περίοδο. Δεν λέμε ότι ο Πάρντο θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, αλλά για να ξανάρχεται η Τράμπζονσπορ προφανώς και στέλνει και ένα "μήνυμα" προς πάσα κατεύθυνση.

Αφήστε δε που θα ποντάρει και στο γεγονός ότι ο Κολομβιανός είναι "ρεζέρβα" πλέον στον Ολυμπιακό. Η καλοκαιρινή πρόταση είχε γίνει πριν παρθεί η απόφαση από πλευράς Μπέντο για να αποκλειστεί ο παίκτης από τη λίστα του Europa League. Ίσως να ποντάρει και εκεί η Τράμπζονσπορ. Αυτό που κρατάμε λοιπόν είναι η συχνή παρουσία της στο Καραϊσκάκη. Πέντε φορές έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει έρθει στη χώρα μας για παιχνίδια του Ολυμπιακού. Και μπορεί να έχει έρθει κι άλλες φορές κάτω από τη μύτη των δημοσιογράφων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πού χαθήκατε βρε παλικάρια;

News 24/7

24MEDIA NETWORK