Μπαλόκας: "Προκλητικός ο κ. Ίβιτς"

Ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων στο "Γ. Καραϊσκάκης", Βαγγέλης Μπαλόκας με παρέμβαση του στον Sport24 Radio 103,3 διέψευσε τον Βλάνταν Ίβιτς τόσο σε σχέση με τα όσα υποστηρίζει ότι του είπε ο διαιτητής περί οριστικής διακοπής όσο και περί φραστικής επίθεσης από ανθρώπους του προπονητικού τιμ των ερυθρολεύκων (AUDIO).

Μπαλόκας: "Προκλητικός ο κ. Ίβιτς"
balokas theodoris fortounis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής με την αναμέτρηση να διακόπτεται τρεις φορές. Με το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς, κατηγόρησε μέλη του τιμ των γηπεδούχων πως του επιτέθηκαν φραστικά.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Βαγγέλης Μπαλόκας όχι μόνο διέψευσε τον Σέρβο προπονητή, αλλά αποκάλυψε πως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Λούμπος Μίχελ, έκανε χειρονομία προς την κερκίδα.

Όλα αυτά με παρέμβαση του στον " Sport24 Radio 103,3" και την εκπομπή "Oι 3 Μπαλαδέρος".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν από τα καλύτερα ντέρμπι που έχω παρακολουθήσει. Είμαι 30 χρόνια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όμως, θέλω να καταγγείλω τον κ. Ίβιτς, γιατί είναι προπονητής μίας μεγάλης ομάδας. Το ψέμα του ήταν τεράστιο. Ήμουν δίπλα ακριβώς. Δεν ειπώθηκε ποτέ απ' τον διαιτητή ότι διακόπτει το παιχνίδι και να πάρει την ομάδα να φύγει. Ήμουν δίπλα με τον Μιλιβόγεβιτς κι ακούγαμε τον παίκτη του ΠΑΟΚ(σ.σ. Γκάρι Ροντρίγκες) να λέει στον προπονητή του: 'No coach, no coach', ώστε να μην μπουν στα αποδυτήρια.

Ήμουν στη σύσκεψη με την αστυνομία στις 11 το πρωί. Ό,τι μας ζήτησαν το είχαν. Ακόμα και σουίτα για 23 άτομα τους έδωσε ο πρόεδρος(σ.σ. Βαγγέλης Μαρινάκης) , παρότι στην αρχή έκαναν λόγο για 10. Ήταν μία άψογη φιλοξενία, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο κ. Μίχελ έκανε χειρονομίες. Και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν πάλι προκλητικότατος ο κ. Ίβιτς. Δεν θέλω να πω τι έλεγε... Αρκετοί άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλοί, ευγενείς, προσπάθησαν να κρατήσουν το παιχνίδι, αλλά ο κ. Ίβιτς ήταν απαράδεκτος", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλόκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτό προβλέπεται για άναμμα πυρσών και καπνογόνων
Προσωρινή διακοπή στο "Καραϊσκάκης"
Παραλίγο ξύλο Τζαβέλλα με άνθρωπο της ασφαλείας του Ολυμπιακού!
Γιατί διεκόπη η συνέντευξη Τύπου του Ιβιτς
"Κόκκινη στον Μιλιβόγεβιτς; Μάλλον δεν ζουν στην Ελλάδα..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK