Μπενίτες: "Ανυπομονώ να φτάσω στο 100% για να προσφέρω"

Ο Χόρχε Μπενίτες μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της αποθεραπείας του.

Μπενίτες: "Ανυπομονώ να φτάσω στο 100% για να προσφέρω"

Διαβάστε αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε ο Παραγουανός επιθετικός:

Για το αν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός να ανταποκριθεί στα δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και έχουμε την υποχρέωση να είμαστε πάντα οι πρωταγωνιστές. Έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε, έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουμε. Έρχεται ένα δύσκολο πρόγραμμα και έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: "Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα που να τις κερδίσουμε χωρίς να παίξουμε καλά, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τον Εργοτέλη. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα είναι πολύ καλύτερος ο τρόπος που θα εμφανιστούμε στο παιχνίδι με την Γιουβέντους, τα οποίο είναι περισσότερο σημαντικό".

Για τον εαυτό του: "Νιώθω πάρα πολύ καλά από τη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Μου έχουν συμπεριφερθεί όλοι πολύ καλά, τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και ο κόσμος. Ανυπομονώ να φτάσω στο 100% για να προσφέρω στην ομάδα".

Για το πόσο δύσκολη είναι η αλλαγή από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη: "Όλοι γνωρίζουμε πως στην Ευρώπη το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και απαιτητικό. Εδώ οι υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες, ενώ εκεί έχουν μόνο ένα παιχνίδι το Σαββατοκύριακο".

Για το όνειρό του με τον Ολυμπιακό: "Όλοι στην ομάδα σκέφτονται να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να φτάσουμε όσο πιο μακριά στην Ευρώπη".

Για τον τραυματισμό του: "Είμαι ήδη πολύ καλύτερα. Είχαμε υπολογίσει ότι η αποθεραπεία θα κρατούσε 4 εβδομάδες και ήδη είμαι στην 3η και νιώθω σχεδόν έτοιμος. Ήδη έχω ξεκινήσει να προπονούμαι με την υπόλοιπη ομάδα. Όμως, πιστεύω ότι είναι πολύ κακό κάποιος να βιαστεί να επιστρέψει και να ρισκάρει κάποιο χειρότερο τραυματισμό και μετά να λείψει περισσότερες εβδομάδες. Είναι καλύτερα να πάρω όλο τον χρόνο που χρειάζεται, να νιώσω 100% να προσφέρω στην ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK