Μπέντο: "Δεν ήμασταν κακοί σήμερα"

Ο Πάουλο Μπέντο τόνισε πως ο Ολυμπιακός ρίσκαρε στο επιθετικό κομμάτι και δεν επέτρεψε στον Πανιώνιο να απειλήσει. Τι είπε για την κατάσταση του Κώστα Φορτούνη ενόψει του αγώνα με την Αστάνα.

Μπέντο: "Δεν ήμασταν κακοί σήμερα"
bento ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην Ελλάδα. Από την πλευρά του ο Μπέντο στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το ματς οι ερυθρόλευκοι:

"Δεν πιστεύω πως απόψε δώσαμε ευκαιρίες. Δεν ήμασταν κακοί, απλά παίξαμε με κάποιο ρίσκο στην επίθεση. Μετά από το γκολ είχαμε καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Στην αρχή έγιναν κάποια λάθη που θα μπορούσαν να αποφευχθούν όμως μετά βελτιωθήκαμε και παίξαμε πιο οργανωμένα".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν επηρεάστηκε η ομάδα, είπε:"Η αλήθεια είναι πως πάντα υπάρχουν δυσκολίες μετά από μια διακοπή, καθώς οι παίκτες δεν βρίσκονται πολύ μαζί στις προπονήσεις. Όμως δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Αυτό που δεν μου άρεσε σήμερα είναι πως δεν είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας. Δεν μας δημιούργησε προβλήματα ο αντίπαλος, απλά εμείς ρισκάραμε λίγο παραπάνω. Εμείς δυσκολέψαμε περισσότερο τον εαυτό μας".

Για την υπόθεση τίτλος, δήλωσε: "Η ομάδα που θα έχει πιο σταθερή πορεία, αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα. Με εξαίρεση ένα παιχνίδι που χάσαμε, όπου δεν αξίζαμε την ήττα στα υπόλοιπα ματς δείξαμε πως είχαμε μια συνέχεια. Έχουμε βέβαια να βελτιώσουμε πράγματα. Μας αφήνει αυτή η νίκη πάντως μια ωραία γεύση".

Τέλος για τον Κώστα Φορτούνη, είπε:"Είναι σε καλή κατάσταση και χθες προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK