Μπέντο: "Δεν περιμένω γκολ από τον Καρντόσο"

Ο Πάουλο Μπέντο εξέφρασε την ικανοποίηση του για την όρεξη που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, ενώ τόνισε τη σημαντικότητα του να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι παίκτες των ακαδημιών. Έτοιμος να βοηθήσει ο Ντε Λα Μπέγια.

Μπέντο: "Δεν περιμένω γκολ από τον Καρντόσο"
bento ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

"Χρησιμοποιήσαμε πολλά νέα πρόσωπα, αλλά αντιμετωπίσαμε πολύ σωστά το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε υψηλή ένταση, σοβαρότητα, επιθετικότητα και τον απόλυτο έλεγχο. Έστω και με λιγότερη ένταση, ελέγξαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος. Παρουσιάσαμε πάρα πολύ καλή εικόνα, με σωστή συμπεριφορά και είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλά καινούργια πρόσωπα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από όσους χρησιμοποιήσαμε και δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι τώρα".

Για τον Καρντόσο τόνισε: "Οι περισσότεροι περιμένουν το γκολ από τον Καρντόσο, όμως εμείς εκτιμούμε περισσότερα πράγματα από τη δουλειά που κάνει εκείνος στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του και ξέρουμε ότι πέρα από το γκολ είναι σε θέση να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον Όσκαρ, καθώς και από τον Μπράουν(σ.σ. Ιντέγε) . Είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά προσφέρουν πολλά στην ομάδα. Εκτιμούμε, λοιπόν, πολύ τον Καρντόσο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από εκείνον".

Τέλος, για τα νέα παιδιά είπε: "Αντί να σχολιάσουμε την απόδοση των νεαρών παικτών, είναι προτιμότερο να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα βοηθήσουν αυτά τα παιδιά να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο. Να δημιουργήσουμε, δηλαδή, το περιβάλλον, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες, ώστε η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία να έχει σχέση με την πρώτη ομάδα. Αυτό είναι κάτι που επιθυμεί ο σύλλογος. Θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα ως ομάδα, να παρουσιάζουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να δίνουμε χρόνο και ευκαιρίες σε νέα παιδιά".

ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ: "ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ"

Για το σημερινό ματς και τα πολλά νέα πρόσωπα που υπήρχαν στην αρχική ενδεκάδα:

"Καταρχήν θα ήθελα να θυμηθούμε για λίγο το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στην έναρξη του παιχνιδιού. Να θυμηθούμε τα θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος της Σαπεκοένσε. Θα τους θυμόμαστε για πάντα σαν ήρωες γιατί τέτοιοι ήταν και είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι για ότι συνέβη.

Από εκεί και πέρα, συμφωνώ μαζί σας για τα πολλά νέα πρόσωπα που υπήρχαν στην ενδεκάδα, όμως ήταν όλα νέα παιδιά που δουλεύουν καλά στις προπονήσεις. Όπως είδατε ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ένα παιχνίδι, όπως στην περίπτωσή μου όπου βρισκόμουν αρκετό καιρό εκτός δράσης εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Ήμουν έτοιμος, εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία για να αποκτήσω ξανά την αίσθηση του πως είναι να βρίσκεσαι σε ένα επίσημο ματς. Αντιμετωπίσαμε πολύ καλά τον αγώνα και γι’ αυτό είχαμε και αυτό το ωραίο αποτέλεσμα".

Εάν αισθάνεται και πάλι στο 100% για να βοηθήσει ξανά την ομάδα:

"Ναι. Η αλήθεια είναι πως ο τραυματισμός μου κράτησε περισσότερο απ’ όσο πίστευα και μέχρι να έρθω στο 100% ξανά της φυσικής μου κατάστασης, δεν ήθελα να το πιέσω. Όμως αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πανέτοιμος και θέλω να αναπτύσσω τις δυνάμεις μου γιατί είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα μου και να επιστρέψω και πάλι στις καλές εμφανίσεις".

Για την άποψή του για τον Τσιμίκα:

"Είναι αλήθεια πως είδαμε να παίζει ο Τσιμίκας ως αριστερό μπακ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την Ακαδημία, ένα νέο παιδί. Είναι ωραίο να βλέπουμε νέα παιδιά να έρχονται από την Ακαδημία, έρχονται πολύ καλά προετοιμασμένοι για να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα και πιστεύουμε πως πραγματικά μπορούν να το κάνουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK