Μπέντο για Φορτούνη: "Του έχω πει τι θέλω"

Ο Πάουλο Μπέντο τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο με τον Ηρακλή, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε χαρακτήρα και πήρε το διπλό. Τι δήλωσε για τον Κώστα Φορτούνη.

Μπέντο για Φορτούνη: "Του έχω πει τι θέλω"
Bento ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Περόνε, ο Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει το τρίποντο στην Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή με σκορ 2-1.

Ο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο κακό ξεκίνημα των ερυθρολεύκων, όπως και στη βελτίωση της εικόνες στην επανάληψη.

"Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως θέλαμε. Αντιδράσαμε σωστά και στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε. Παρότι δεν κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση πήραμε την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που σχεδιάσαμε. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες και να μας απειλήσει. Στο β' μέρος όμως βελτιώσαμε την ταχύτητα, την κατοχή της μπάλας και δεν επιτρέψαμε στον Ηρακλή να μας προκαλέσει άλλους κινδύνους", είπε αρχικά.

Όσον αφορά την υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, τόνισε: "Σε κάθε παιχνίδι επιλέγουμε τους καλύτερους. Εμπιστεύομαι τον Φορτούνη. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει τον καλό εαυτό του. Του έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλουμε από εκείνον και τι πρέπει να αλλάξει. Έχει τεράστιο ταλέντο αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί μόνο το ταλέντο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK