Μπόατενγκ: "Για δύο χρόνια στη Φούλαμ"

O Ντέρεκ Μπόατενγκ επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τη Φούλαμ, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, στις οποίες δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον Ολυμπιακό.

Μπόατενγκ: "Για δύο χρόνια στη Φούλαμ"

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη ενημερώσει την πλευρά του παίκτη, ότι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Ο Γκανέζος μέσος πάντως υποστήριξε ότι ξεκινάει προπονήσεις με την ομάδα του Λονδίνου.

"Έχω υπογράψει για δύο χρόνια στη Φούλαμ και από σήμερα αρχίζω προπονήσεις" δήλωσε ο Μπόατενγκ στον "Happy FM" της Γκάνα και συμπλήρωσε: "Είναι μια καλή κίνηση και είμαι χαρούμενος που αυτή η συμφωνία ολοκληρώθηκε".

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής συμμετείχε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού για περίπου 2,5 μήνες, είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους", όμως, όταν δικαιώθηκε από το CAS και έμεινε ελεύθερος από τη Ντνιεπρ εξαφανίστηκε. Είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι έχει πρόβλημα με το διαβατήριό του και έπρεπε να μεταβεί στη Μαδρίτη, ενώ απέφυγε την επικοινωνία με τον Μίτσελ, ο οποίος είχε εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK