"Να μην μιλάει για νομιμότητα ο φοροφυγάς Αλαφούζος"

O Oλυμπιακός, με επίσημη θέση, ανταπάντησε στην απάντηση του Παναθηναϊκού και η διαμάχη των "αιωνίων" που άρχισε από την Πέμπτη το πρωί δεν έχει τέλος.

"Να μην μιλάει για νομιμότητα ο φοροφυγάς Αλαφούζος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Aναλυτικά: Mόνο θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Ελληνα φοροφυγά Γιάννη Αλαφούζου. Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του. Ωστόσο μέχρις ότου ξεπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων καλό θα ήταν να μην μιλάει για νομιμότητα. Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανιζόταν ως ιεροκύρηκας της εξυγίανσης έχει καταπλακωθεί-μεταξύ άλλων και στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής για την οποία είναι υπόλογος.

Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με "δανεικό" και χαλκευμένο "πόθεν έσχες" που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκεια με τσιρίδες και απειλές. Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδρυτή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή) έχει τελειώσει.

Και κάτι τελευταίο. Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο ότι το ποδόσφαιρο που αγνοούσε παντελώς το άθλημα παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και στις αμέτρητες και ανούσιες ανακοινώσεις που ο ίδιος κατασκευάζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK