Νικοπολίδης νούμερο 2 στον Ολυμπιακό!

Το όνομα "Νικοπολίδης" στη φανέλα του Ολυμπιακού θα ξανατυπωθεί. Αυτή τη φορά όμως όχι για τον Αντώνη, αλλά για τον γιο του, Γιάννη, οποίος μαζί με άλλους δύο νεαρούς της ακαδημίας υπέγραψαν τα πρώτα επαγγελματικά τους συμβόλαια με τους "ερυθρόλευκους" (PHOTOS).

Νικοπολίδης νούμερο 2 στον Ολυμπιακό!

Ένας ακόμη Νικοπολίδης θα υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Γιάννη, τον γιο του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας είναι μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού από το 2014 και φέτος είναι μέλος της Κ-20. Την περίοδο 2016-17 κατέκτησε με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη το Πρωτάθλημα Super League Κ-17 και θέλει να κάνει καριέρα... παρόμοια με του μπαμπά του.

Νικοπολίδης νούμερο 2 στον Ολυμπιακό!
INTIME SPORTS

Δεν ήταν ο μόνος νεαρός όμως που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Μαζί του ήταν και οι:

Μποσκουϊδης Αναστάσιος:Γεννήθηκε στις 28/2/2001. Παίζει ως στόπερ αλλά και ως αμυντικό χαφ. Είναι μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού από το 2014 και τον Απρίλιο του 2015 κατέκτησε στα Γιάννενα το Πρωτάθλημα Super League K-15. Το 2017 στην Τρίπολη κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K-17. Φέτος είναι μέλος της Κ-17.

Νικοπολίδης νούμερο 2 στον Ολυμπιακό!
INTIME SPORTS

Νικόλης Νικήτας:Γεννήθηκε στις 16/6/2002 και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής του 2002 που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Αγωνίζεται ως αμυντικός (αριστερό μπακ). Έχει καταγωγή από την Ρόδο και διαμένει στους ξενώνες του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη. Είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2016.

Νικοπολίδης νούμερο 2 στον Ολυμπιακό!
INTIME SPORTS

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.Γιώργος Παύλουο οποίος ήταν παρών στη διαδικασία υπογραφής των συμβολαίων μιλώντας στοolympiacos.org δήλωσε: «Σήμερα είναι μια καλή ημέρα γιατί άλλα τρία παιδιά από την Ακαδημία έγιναν επαγγελματίες.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αισθανόμαστε, μέσω της σκληρής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία, ότι επιβραβεύονται τα παιδιά και πετυχαίνουμε τους στόχους μας που φυσικά είναι και η στελέχωση της πρώτης ομάδας. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σ’ αυτό το κατώφλι και θα αξιολογηθούν το καλοκαίρι αλλά και στο απώτερο μέλλον».

News 24/7

24MEDIA NETWORK